Pazar Kahvesi #7


Geçtiğimiz haftalara göre daha sakin geçmesine rağmen bu haftada da bazı önemli haberler çıktı. Sandman filmleriyle ilgili çıkan büyük gelişmelerden biri ya da Stallone'nin Guardians of Galaxy 'de yer alacak olması iddiası. Eğer yeterince ilginizi çekebildiysek haberlerimize başlayabiliriz.


Wayne Cinayetini Çözebilirsiniz

 “Nasıl yani?”dediğinizden adım gibi eminim ama bu gerçek. Yani Wayne’lerin gerçekte olmadığını düşünürsek gerçek değil ama cinayeti çözebilecek olmamız gerçek. Bunun için tek yapmamız gereken bir Amazon Echo’ya ya da Echo entegreli bir Amazon Fıre TV’ye sahip olmanız gerek.
Bilmeyenler için Amazon Echo’nun ne olduğuna gelirsek, şu ana dek benim de böyle bir icadın varlığından haberim yoktu. Bununla kaşılaşınca bir araştırmamı yaptım ama yine de  daha sağlıklı olması için Echo’nun tanıtım vidosunu koyalım.


 Şimdi geri dönelim konumuza, Batman serilerini takip eden veya son dönemde çıkmış üçlemeyi izleyen herkes biliyor ki Bruce Wayne'in ebeveynlerinin katili Joe Chill'dir (Bir iki istisna dışında). Fakat biz bu bilgiyi  kafamızdan silerek oyunumuzda adım adım ipucu toplayarak katilin kim olduğunuz bulacağız, haydi hayırlısı...


 Echo’nun kişisel asistanı Alexa’nın yönlendirmeleriyle oyuncular cinayette adım adım ilerleyecekler. Oyunun oynama süresi 5 ila 40 dakika arasında değişirken, 37 farklı son var.
WB ortaklığıyla yapılan oyun film gibi 25 Mart’ta oynanmaya başlanılabilecek.

Sons of Anarchy Oyuncusu GOTG 2 Oyuncu Kadrosunda

Sons of Anarchy’den tanıdığımız Tommy Flangan kesin olmasa da GOTG oyuncu kadrosuna eklendi. Daha resmi kadroya eklenmediği için rolü tam olarak bilinmese de kendisinin Ravager üyesi olduğu tahmin ediliyor.

Han Solo’ya Solo Seri Geliyor

Haziranda başlayacak 5 sayılık serinin yazarı Marjorie Liu, çizerliğini de star Wars ana serisinin kapak çizeri Mark Brooks yapacak.

Yıllar Önce Çıkacak Denilen Bir Sandman Filmi Vardı Ona Ne Oldu?

 Yıllar önce dediysekte o kadar da eski değil. Yaklaşık üç sene önce çıkması planlanan bir filmdi. Yazarlık koltuğunda Jack Thorne prodüktörlüğünü David Goyer ve Batman Dark Knight Rises’tan ve Don Jon’dan tanıdığımız Joseph Gordon-Levıtt hem başrolü oynayacak hem de yönetecekti.
Eğer siz de o filmi bekleyenlerdenseniz size bir iyi bir de kötü haberimiz var. Şöyle ki projeden yeni yaşam belirtileri geldi. Yeniden start verildi sadece yazar değişti ana kadrodan onun yerine de “The Thing” ve “A Nightmare on Elm Street” filminin remake’lerini yazan Eric Heisserer geldi.  Bununla da kalmadı üçleme planlandığı söylendi. Tabi biz sevinçten havalara uçtuk ta ki,   Joseph Gordon-Levitt projeden ayrılana kadar. Seri hem başrolünü hem de yönetmenini kaybetmiş oldu. Ve bu projenin ilerleyişini zora sokacaktır. Ki Levitt’in bu iş için çok uygun bir aday olacak olması da durumu daha kötüye sokuyor. Bu da Levitt’in ayrılma nedeni;


Archıe Dizisi Geliyor

 CW’nin pilot bölüm siparişi verdiği Archıe çizgi romanlarından uyarlama olacak dizinin adı Riverdale olmasına karar verildi.  Bu hafta içerisinde de Twin Peak’ten Mädchen Amick Betty Copper’ın annesi Alice olarak kadroya eklendi. Daha öncesinde eklenen oyuncularla da oyuncu kadrosu en son şu hali aldı;

KJ Apa-Archıe Andrews
Camilia Mendes-Veronica Lodge
Cole Sprouse-Jughead
Ashleigh Murray- Josiel
Madaleine Petsch-Cheryl Blossom
Marisol Nichols-Mrs. Lodge
Luke Perry-Fred Andrews
Mädchen Amick-Alice Copper
Lili Reinhart-Betty Copper

 Serinin ilk bölümünü Archıe Comics yaratıcı odalar şefi Roberto Aguirre-Sacasa yazdı ve prodüktörlüğünü de Arrow, Thr Flash ve Legends of Tommorrow’dan da bildiğimiz Greg Berlanti yapacak.


Rocky, Guardians of the Galaxy 2’de Rol Alabilir

Rocky, Rambo ve Creed gibi filmlerden tanıdığımız Sylvester Stallone çekimlerin yapıldığı Atalanta’ya hatta genelde Chris Pratt için kiralanan bir araçla oyuncuların kaldığı otele gittiği iddia edildi. Eğer bu iddia doğruysa Stallone’nin filmde rol almaması imkansız gibi bir şey olur. Konuyla ilgili Marvel’den henüz bir açıklama gelmedi.


Marvel Games’den Power of Women Event’ı

 Marvel bugüne dek çıkardığı tüm oyunlara geçtiğimiz Perşembe günüyle birlikte bu event dahilinde yeni karakterler ekledi.
Lego Marvel’s Avengers’da Captain Marvel, Moonstone ve Poundcakes’i görürken, Contest of Champion’da X-23, Ms.Marvel ve She-Hulk, Future Fight’ta Proxima Midnight, Spider-Man Unlimited’da da Silk ve diğer Örümcek Kadınları görmeye başladık.
Aynı zamanda daha eklenmese de Marvel Heroes 2016, Avengers Academy ve Puzzle Quest’e de daha çok kadın karakter eklenecek.


Big Hero 6 Animasyon Serisi Geliyor

Disney XD’de yayınlanacak çizgi roman uyarlaması animasyon dizisinin bir de geçtiğimiz senelerde çıkan animasyon filmi vardı. Seri filmde nereden kaldıysa oradan devam edecek.
Serinin McClorke, Schooley ve Nick Flippi prodüktörlüğünü yapacak ve Flippi aynı zamanda danışman yönetmen olacak.

Fear the Walking Dead Posteri Yayınlandı


AMC’nin çok izlenen serisi Walking Dead’in spin-off’u olarak çıkan Fear the Walking Dead’e bir de poster geldi.  Poster o kadar güzel duruyor ki bizde paylaşmak istedik. Kapakta yazan “Güvenli Bir Liman Yok” yazısına da dikkat çekip 2.sezonun 10 Nisan’da başlayacağını belirterek bir sonraki habere geçelim.

Alan Moore Korku Alanında Yaşam Boyu Onur Ödülü Aldı


Killing Joke, From Hell, Watchmen gibi harika çizgi romanlar bırakıp ismini efsaneler arasına yazdırmayı başaran Alan Moore, Horror Writer Association tarafından verilen Yaşam Boyu Onur ödülünü aldı. Bu sene kendisiyle birlikte aynı ödülü The Night of the Living Dead gibi önemli işlere el atmış George A. Romero da aldı.

Bir yazının daha sonuna geldik ilk kez bir lego haberi yapmadan yazıyı bitirdik. 7 haftadır yap yap bitmemişlerdi bir türlü. Gelecek haftaki Pazar Kahvemizde tekrar buluşuncaya dek Keyifli Pazarlar ve İyi Haftalar dileriz!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget