Pazar Kahvesi #30

Pazar Kahvesi (8-14 Ağustos)

İkinci Rogue One Fragmanı Gümbür Gümbür Geldi

Neden mi gümbür gümbür diyoruz? Çünkü bu fragman ile birlikte Darth Vader resmen döndü. Filme dair ne kadar umudunuz var yada serinin 7.filminden memnun kaldınız mı bilmiyoruz ama sırf Darth Vader'ın dönüşü için bile bir şans verilebilir.

Genç Lando Calrissian Kim Olacak

Empire Strikes Back ile birlikte tanıdığımız Billy Dee Williams tarafından oynanan, Lando Calrissan karakterini bir kez daha, bu sefer genç haliyle tekrar görebiliriz. Han Solo'nun yeni filminde göreceğimiz Lando'yu kimin oynayacağı ise henüz bilinmiyor.

Agents of S.H.I.L.D.'e Inhumans Karşıtı Politikacı

The Blacklist'ten tanıdığımız Parminder Nagra'nın oynadığı bu Inhumans karşıtı politikacıyı, Agents of S.H.I.E.L.D.'in 4.sezonunda izleyebileceğiz. Karakteri hakkında pek bilgi verilmese de kendisinin 4.sezon içerisinde pek çok bölümde görebileceğimiz şimdiden kesin. AoS'un 4.sezonu 20 Eylül'de izleyiciyle buluşacak.

İki Morrison Projesi Dizi Oluyor

Aslında alttaki haberi de sayarsak üç ama o apayrı bir proje olduğundan ayırdık. İlki bir bilim kurgu klasiği Aldous Huxley'in Brand New World'ün TV uyarlaması Grant Morrison bu projenin. İ senaryosundan sorumlu olacak yapımcı ise Crank'in de yapımcısı Brian Taylor kincisi ise hayali bir mavi at ile tanışan eski bir polisin kiralık katile dönüşünün anlatıldığı grafik roman. Bu iki eser de SyFy bünyesinde dizi olacak. Bu iki dizi hakkında da henğz başka açıklama yok

Freedom Fighters: The Ray Geliyor

Grant Morrison ile Jim Lee'nin Multiversity'si ile karşımıza çıkan The Ray karakteri bir animasyon serisine kavuşuyor. Vixen'in de yayınlandığı CW Seed'de yayınlanacak olan seri bize televizyondaki ilk gay süper kahramanı tanıtacaklarını duyurdu. Seride diğer Freedom Fighters üyelerinin bulunup bulunmayacağı ise merak konusu. Ancak yayınlanan görselde arka planda Uncle Sam, The Phantom Lady ve Black Condor'u görebiliyoruz. Ayrıca bu görsel 2010'da yayınlanan Freedom Fighters'ın ilk sayısının kapağından alınmış. Dizinin yapımcılığını ise diger CW-DC dizilerinden tanıdığımız Marc Guggenheim ve Greg Berlanti üstlenecek. Ayrıca bu karakterin Vixen'de olduğu gibi CW'de yayınlanan diğer DC dizilerinde de rol alıp almayacağı da büyük merak konusu.

Spider-Man Homecomings'te The Tinkerer

Spider-Man: Homecoming için zaten yeterince cast haberi yokmuş gibi bu haberlerin yarısınında villianlar olması oldukça ilginç. Vulture, Shocker ve irili ufaklı villian olarak cast'e eklenen bir iki aktörden sonra villianlar kervanına bir de Tinkerer katıldı. Tinkerer'i Orange Is The New Black'ten tanıdığımız Michael Cernus oyanayacak. Aynı zamanda Tinkerer'in filmde Michael Keaton'ın Vulture'ı ile birlikte çalışacağı da duyuruldu.

Lucifer Kardeşini Buldu

Tabii yıllardır kayıp olan kardeşini bulmadı. Ama dizide kardeşini oynayacak aktörü buldu. The Sopranos'tan tanıdığımız Michael Imperioli dizide Lucifer'ın melek kardeşi Uriel'i(Azrail) oynayacak. Kendisini bu rolde 19 Eylülde Lucifer'ın yeni sezonuyla izleyebileceğiz.

Cloak&Dagger Bir Aşk Hikayesi Olacak

Daha öncede duyurduğumuz gibi bir Cloak&Dagger dizisi gelecek. Freeform'da (eskiden ABC Family'di) yayınlanacak dizinin, kanalı hakkında olumsuz eleştriler gelmiş olacak ki TV Departmanının başındaki Jeph Loeb çıkıp bu konu hakkında açıklama yaptı.
Hikaye olarak iki gencin uyuşturucu çeteleri tarafından denek olarak kullanılırken onlardan kaçma hikayelerinin anlatılacağı dizinin neden Freeform için uygun olduğunu Loeb şu şekilde anlattı. "Bu genellikle o yaştan insanların başına gelen iki karakterin aşk hikayesi. Tutup da bir hikayeyi o yaş grubu için uyarlamadık. Punisher'ı Freeform'a koyuyor muyuz?"

Bill Finger Belgeseli Geliyor

Hulu Documentary, yıllar boyu Batman'in gizli yaratıcısı olan ve 2015 itibariyle resmi olarak bu ünvanı alan Bill Finger hakkında bir belgesel yapmaya karar verdi. Bu belgesel filmi, Limelight isimli bir belgesel film serisinin bir parçası olarak yayınlanacak. Filmin yayın tarihi ise henüz belirsiz.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget