Pazar Kahvesi #4

Pazar Kahvesi (8-14 Şubat)

 Bildiğiniz gibi bugün 14 Şubat yani 4.Pazar Kahvesinin yayınlandığı gün. O yüzden dikatinizi dağıtacak kişi ve nesnelerden uzaklaşıp kahvenizi de yanınıza aldıktan sonra bu haftaki çizgi roman dünyasındaki gelişmeleri öğrenmeye başlayabiliriz.


Wakanda Düşüyor

Evet dostlar doğru duydunuz Afrika’nın incisi, tarihi boyunca yenilgi görmemiş Wakanda düştü. Peki nasıl oldu bu? Bugüne kadar hiçbir dış kuvvet bunu başaramamıştı. Ama bu sefer asıl darbe içeriden geldi. Halk, Black Panther’e karşı ayaklandı. Ve görgü tanıkları bu ayaklanmayı yönetenlerin eşgali hakkında sadece iki gizemli kadın olduğunu söyledi. 


The Walking Dead Michonne’un Çıkış Tarihi Belli Oldu

3 bölüm olarak yayınlanacak Telltale’in The Walking Dead:Michonne oyunun ilk bölümünün çıkmasına şunun şurasında sadece 9 gün kaldı. İlk bölüm 23 Şubat’ta geliyor. Diğer iki bölüm de birer ay aralıkla Mart ve Nisan’da çıkacak.



Yeni Wasp Hope Van Dyne Olabilir Mi?         

Başlık sizi yanıltmasın bahsettiğimiz şey sinema evreni değil çizgi roman evreni. ANAD’da bu hafta çıkan All New Wolverine serisinde boy gösteren All-New Wasp’ın (Marvel isim konusunda All-New’den daha orijinal şeyler bulmalı artık.) kimliği ise hala belli değil. Ama kendisinin Hank Pym ile bir bağlantısı olduğu söylendi. Ve tabi bu da akıllara direk Yeni Wasp’ın Hope Van Dyne olabileceğini getirdi. Bakalım haklı mı çıkacağız yoksa Marvel hepimizi şaşırtacak mı?


TMNT:Mutants In Manathan Leonardo Fragmanı Geldi

Geçen hafta oyunun fragmanı gelmişti bu hafta da Leonardo’nun geldi. Artık haftaya da Michealangelo, Raphael ya da Donetello fragmanı görürsek şaşırmayız. Video gerçek anlamda tadımlık ama yine de izlemekten zarar gelmez.


Avengers:Infınıte War’da Rol Almak İster Misiniz?

Artık isterseniz rol alma şansınız da var. Tabi bizim yok Amerika’dakilerin var. Marvel Studios belirli hastaglerle tweet atan şanslı bir kişiye Kasım ya da Aralık ayında Atalanta’da 3 günlü konaklama, filmde diyalogsuz bir rol ve 500$’lık da hediye çeki veriyor.  Hayır madem tüm bunları verebiliyorsun Amerikayla sınırlama bu işi ekstradan bir bilet parası çıkacak cebinden sonuçta. 


Deadpool Hafta Sonunu 130 Milyon Hasılatla Kapattı

İlk vizyon gününde 12.7 milyon hasılat yapan Deadpool haftayı 130 Milyon ile kapattı. Ve bu onu Yetişkinlere Özgü en iyi çıkış yakalayan çizgi roman uyarlaması film yapar. Kısaca 300 ve Watchmen gibi yapımları devirdi. Ve Guardians of Galaxy, Ant-Man, X-Men:Days of Past Future gibi yapımlardan da daha iyi bir çıkış yakaladı. Bakalım önümüzdeki günlerde yaptığı hasılat ne kadar artacak.


Lego Star Wars Animasyon Serisi Geliyor

Açıkcası Pazar Kahvesi’ne ilk giriştiğimde bana her hafta bir Lego haberi yapacaksın dediklerinde inanmazdım. Ama şu an Lego bir şekilde her Pazar Kahvesinde adından bahsettirmeyi bir şekilde başarıyor. Bu haftada geleneği bozmadı ve Star Wars Animasyon serisi yapmaya başlayarak yine kendinden bahsettirdi. Serinin yapımcılığını Penguins of Madagaskar adlı animasyon serisinin yapımcıları Bill Motz ve Bob Roth yapacak. Ve seride bugüne kadar Star Wars’ta yer almış tüm kahraman ve kötüleri görecekmişiz. Ve serinin adı da The Freemaker Adventures olacakmış. 


Agent Carter Sona Mı Eriyor?

İddia büyük, sebebi de Hayley Atwell’in yeni bir AMC dizisine imza atması. Şimdi bu durumda iki ihtimal var gibi görünüyor. Eğer bu dizide Agent Carter gibi kısa sezonlarda oluşuyorsa Agent Carter’ın devam etmesi için şimdilik bir sakınca yok. Ama eğer uzun sezonlardan oluşuyorsa muhtemelen Agent Carter ikinci sezonuyla birlikte son bulacak.


Transformers Cephesinde Büyük Gelişme

Paramount yeni bir Transformers üçlemesi planlıyor. Ve bu hafta içerisinde de bu üç filmin çıkış tarihleri belli oldu;

Transformers 5- 23 Haziran 2017
Transformers 6- 8 Haziran 2018
Transformers 7- 29 Haziran 2019

Diğer iki film için henüz bir senarist ya da direktör belirlenmemiş olsa da 5.filmin senaristliğini Iron Man’in senaristliğini yapan Art Marcum ve Matt Hollaway ve Black Hawk Down’ın senaristi Ken Nolan yönetmenliğini de bu filme özgü olarak Micheal Bay yapacak.

5. Film Wonder Woman ile aynı zamanda çıkacak, 6. Film ise Godzilla ile. Ve 6.Filmde bir orijin filmi göreceğiz ve orijinini göreceğimiz karakter de Bumblebee olacak.


Transformers Earth Wars Fragmanı

Bir Transformers haberi yaptıktan sonra ötekini yapmamak olmaz. Açıkcası Lego haberlerinde olduğu gibi oyun haberlerini de bu kadar sık yapacağımı düşünmezdim ama her yerden yeni oyun çıkıyor ve cidden son dönemlerde bu kadar çok çizgi roman uyarlaması oyun yapıldığını farketmemiştim.
Transformers cephesinde film duyurularıyla başlayan haraketlilik bu oyunla da süslenmiş oldu. Oyunu Android ve IOS’dan oynayabilirsiniz buyrun bu da fragmanı.




Jackie Earle Haley Prearcher Kadrosuna Katıldı

Vertigo’nun bir serisi olan Grant Ennis ve Steve Dillon tarafından yapılan çizgi roman serisi Prearcher’a AMC dizisi geliyor. Üstelik kadroda tanıdık bir isim var. Watchmen’in Roscharch’ını bu dizide karşımıza Odin Quincannon olarak çıkacak. Kenidisi ilk sezonun 6 bölümünde yer alacak. Prearcher dizisinin 2016’nın ortalarında başlaması bekleniyor.

League of Extraordinary Genlemen Sona Eriyor.

1999’dan bu yana Alan Moore tarafından yazılan ve Kevin O’Neill tarafından çizilen 2003’te filmi de çıkan çizgi roman serisi 1 yıl gibi bir süre sonra son bulacak. Draculanın karısı Mira Harker, Görünmez Adam Hawley Griffin,  Alan Quartermain, Kaptan Nemo, Dr. Henry Jekylli Tom Sawyer, Dorian Gray ve Sherlock Holmes’un kardeşi Mycroft Holmes’ten oluşan bu sevimli ekibimiz bugüne kadar 15 sayı ve 2 grafik roman ile okuyucunun karşısına çıkmıştı. Önümüzdeki sene içerisinde de kendileri son bir hikayeyle karşımıza çıkacaklar.

Haberlerin sonuna geldik son olarak fragmanlarımzı da izleyip bir yazımıza daha veda edelim. 
Lucifer S01 E04

Supergirl S01 E14

Arrow S04 E14

Flash S02 E14

Agent Carter S02 E06

DC's Legends of Tomorrow S01 E05

Bir başka Pazar Kahvesinde görüşünceye dek hoşçakalın.



Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget