Pazar Kahvesi #1


Pazar Kahvesi(18 Ocak-24 Ocak)
Bundan sonra her pazar o hafta içindeki yazmadığımız haberleri yazacağımız bir yazı dizimiz olacak. Bugün de o yazı dizisinin ilk bölümüyle karşınızdayız. Eğer kahvenizi yanınıza aldıysanız Pazar Kahvesine başlayabiliriz…



Vikings Çizgi Romanına Kavuşuyor
 Doctor Who çizgi romanlarını da yayınlayan Titan Comics, History kanalının sevilen dizisi Vikings’in de çizgi romanını çıkartacak. Serinin yazarlığını Doctor Who’nun da yazarlığını üstlenen Cavan Scott, çizerliğini de daha önce Wolverine ve Spider-Man serilerinde de çizerlik yapan Staz Johnson üstlenecek.


Serinin 2016 ilkbaharında çıkması bekleniyor.


Star Wars Episode VIII Aralık Ayına Kaydırıldı
 Star Wars Aralık ayında elde ettiği gişeden memnun olmuş olacak ki serinin 8.filmi de 17 Aralık 2017 Aralığa çekti. Aslında bakarsak bu büyük bir kumardı. Çünkü Aralık ayında tüm zamanların en çok gişe hasılatı yapan filmi Avatar’ın ikinci filmi de vardı. Ama Star Wars bu kumardan karlı çıktı, Avatar 2017 Aralık ayında vizyona girmeyecek. Henüz vizyon tarihi belli değil. Ama gişede iki büyük devin birbirinin hasılatını kesmesini izlemeyeceğiz en azından.


Lauren Cohan Batman v Superman Cast’ine Eklendi
 The Walking Dead’in Maggie’si Lauren Cohan, Batman v Superman filmi Cast’ine eklendi. Uzun süredir zaten filmde olacağı söyleniyordu. Cast’e eklenmesiyle de söylentiler doğrulandı. Kendisi filmde Bruce Wayne’in merhum annesini oynayacak.

Spider-Man Filmi 3 Hafta Öne Çekildi
 Spider-Man 2 film süren Sony macerasından sonra Civil War ile birlikte MCU’ya girmeye hazırlanıyor. Şu an MCU’nun en çok merak edilen konusu muhtemelen Spider-Man. Kendisi hakkında en ufak bir detay bile verilmezken söylentiler havada uçuşuyor. Kendisinin 28 Temmuz 2017’de MCU dahilindeki ilk filmi vizyona girecekti. Ama bugün itibariyle filmin vizyon tarihi 3 hafta öne 1 Temmuz’a çekildi.


Doctor Strange Wong’unu Buldu
 Bu sene vizyona girecek Doctor Strange filmi için yeni bir oyuncu daha cast’e eklendi. Bir nevi Doctor Strange’in Alfred’i olan Wong’u The Martian, Marco Polo gibi filmlerden tanıdığımız Benedicth Wong oynayacak. 


Vixen’ın İlk Görüntüleri Yayınlandı
DC’nin televizyonda Arrow ile başlayan CW macerası Flash ve Legends of Tommorrow’un da gelmesiyle mini bir evren halini aldı. Tabi CW evreni  daha da büyütmek istiyor. Hatta yazın bunun için Vixen’ın animasyon dizisi yayınlandı. Elde ettiği başarı CW’yi tatmin etmiş olacak ki Vixen, Arrow’a geliyor. Hatta karakterin ilk görseli yayınlandı bile. 


Doctor Who 2017’e Kadar Yok
 Doctor Who’nun dizi sorumlusu Steven Moffat’ın son bir sezonun ardından diziden ayrılacağı duyuruldu. Onun yerine yeni dizi sorumlusu da Chris Chibnall. Kendisi zaten Doctor Who ve Torchwood’da belli bölümlerin senaristliğini yapmıştı. 2018 itibariyle de Doctor Who’nun dizi sorumlusu olacak.

 Peki Doctor Who Neden 2016 içerisinde yok? O sorunun cevabını da BBC One’ın yöneticisi Charlotte Moore açıkladı. “2016, Avrupa Şampiyonası ve Olimpiyatlarla dolmuş durumda. Bende Steven’ın büyük son sezonunun 2017 baharı içerisinde olmasına karar verdim. 2017’de büyük bir dönüş olacak, merak etmeyin beklediğinize değecek.”
Anlayacağınız bütün bir sene boyunca Doctor Who bölümü göremeyeceğiz… 


Winter Soldier Thunderbolts Lideri
Marvel’in 2016 içerisinde başlatacağı yeni Thunderbolts serisinde ekibin lideri belli oldu ve bu yeni lider Winter Soldier’dan başkası değil. Peki ekipte başka kimler var?  Moonstone, the Fixer, Mach-V ve Atlas.
Serinin ne zaman başlayacağı tam olarak belli olmasa bile Avengers:Standoff eventıyla birlikte ortaya çıkacağını biliyoruz. Avengers Standoff da Mart ve Nisan aylarında yayınlanacak yani bu ekibi Mart ayında tanımaya başlayacağız ve yakın dönemde de kendi serilerine kavuşacaklar. Ama o zamana kadar bu ekibi merakla beklemekteyiz.        

Pazar Kahvesinin Haber Başlıkları bölümü bitti yazımızı bitirmeden önce bu hafta çıkacak dizilerin trailerlarına bakalım. 
Legends of Tommorow

Arrow


Flash


Supergirl


Agent Carter


Bu haftalık Pazar Kahvesinin sonuna geldik. Bir sonraki Pazar Kahvesinde daha uzun bir yazıyla karşınızda olmak dileğiyle. İyi Pazarlar!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget