Captain America Civil War'da üzerinde hiç durulmayan şey neydi?

Hepimiz izledik, izlemeyen kalmadı değil mi? Eğer kaldıysa bu yazı SPOILER içerir, şimdiden uyaralım.


Bahsettiğim şeyin Avengers ile veya Sokovia yasası ile falan bir alakası yok. Filmin başında yer aldı, bir daha da konuşulmadı. Bahsettiğim şey filmin başında Crossbones'ın Wakanda'da peşine düştüğü radyoaktif ilaç/serum. Bildiğiniz gibi Crossbones bunu ele geçiriyor, Avengers bunların peşine düşüp geri alıyor. İlacı da en son Natasha Romanoff'ın elinde görüyoruz. Şöyle çılgınca bir teori var, teoriye göre bu kırmızı ilaç aslında Red-Hulk serumu ve General Ross bu serum için Crossbones'ı tutmuş.


Filmde Ross, Avengers'ı görüşme için topladığında sağlık sorunlarından bahsettiğini hatırlarsınız, Romanoff serumu görev bitiminde yetkililere teslim etmiştir, Sokovia yasası da kabul edildikten sonra takımın başında General Ross yer alıyor. Crossbones niye bunun peşinde? Amacı neydi? Müşterisi kimdi? gibi soruların veya ele geçirildikten sonra bunun ne olduğuna dair hiçbir açıklama yapılmadı ki bu da şüpheyi arttırıyor.

Evet teori çılgınca, eğer filmde General Ross yer almasaydı böyle bir şey düşünülmezdi bile. Onun evrene geri dönüşü ve döndüğü filmde böyle bir ilaç/serumun yer alması bir tesadüften fazlası olabilir. Diyelim Marvel Red-Hulk'ı MCU'ya kazandırmak istiyor. Peki bu hangi filmde olabilir? Cevap Avengers Infinity War'dan başkası değil.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget