Arrow'dan bir iyi bir de kötü haber var

Arrow dördüncü sezonundan sonraki bu zorlu günlerde en çok ihtiyacımız olan şey yeni sezondan bir güzel haber sanırım... Maalesef bu güzel haberin yanında bir de kötü haber var. Önce kötü sonra iyi haberi verip teselli etkisi yaratmayı isterdim fakat kötü haber ne olursa olsun göz göre göre gerçekleşeceği için önce iyi haberi vereceğim.

Geçtiğimiz hafta sonu New Jersey'de Heroes&Villains paneli gerçekleşti ve etkinliğe Stephen Amell, Katie Cassidy ve Caity Lotz gibi isimler de katıldı. Katılımcılardan biri Amell'e Arrow beşinci sezonunun Flaspoint'den etkilenip etkilenmeyeceğini sordu. Stephen Amell ise ''emin olun oldukça etkilenecek!'' cevabını verdi.

İyi haber gerçekten müthiş. Son sezonda yapılan Black Canary'nin öldürülmesi gibi devasa hatalar belki de Flashpoint ile gerçekleşmemiş olacak. Gerçi Canary'nin öldürülmesinin sebebinin dizi yapımcıları ve Katie Cassidy arasındaki anlaşmazlık olduğu söyleniyor ama Cassidy'nin dizide ölmesine rağmen panele katılması bile umudumu sürdürmemi sağlıyor.


Gelelim kötü habere, dördüncü sezonda ayrılan Oliver ve Felicity, Diggle'ı canlandıran aktör David Ramsey'ye göre yeni sezonda tekrar bir araya gelecekmiş. Evet, biraz önce bahsettiğim umut şu an öldü. Çünkü başta dizi senaristleri/yapımcıları ve en büyük Olicity fangirl'i olan Stephen Amell olmak üzere reyting düşüşlerinden, sosyal medyada yapılan protestolardan ve dev eleştirilerden hiçbir ders almamaya devam ediyorlar.

Çok aman aman olmasa da bir iyi haberimiz daha var. Dördüncü sezonda Magneto maskesi takan Diggle, yeni sezonda Cisco'nun yaptığı yeni bir maske takacak.


Dizi cidden her yerden fire veriyor, oyuncu seçimindeki yanlışlar, Oliver'ın geçmişinin bir türlü bir yere bağlanamaması, ciddi anlamdaki doğru villain eksikliği falan derken Arrow beşinci sezonu bizi bir kez daha hayal kırıklığına uğratacakmış gibi duruyor.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget