Pazar Kahvesi #61

 

Pazar Kahvesi (26 Mart - 2 Nisan)


Iron Fist Netflix'te Bu Yıl En Çok Peşpeşe İzlenen Dizisi

Iron Fist ilk çıktığı günden bu yana eleştrilerin odağı olmuş durumdaydı. Gerek beklentinin yüksek olması gerekse karakterin potansiyelinin çok daha yüksek olması ve istenileni verememesi nedeniyle oldukça sert eleştri yağmuruna tutuldu. Ancak her ne kadar genel izleyici ve eleştirmen yorumları kötü olsa da, an itibariyle Iron Fist, Netflix dizileri içerisinde bu senenin en çok peşpeşe izlenen dizisi olmayı başardı.


Bill Finger Belgeselinden Tarih Çıktı

Aylar önce bir Pazar Kahvesi'nde (Tam olarak Pazar Kahvesi #30) duyurmuştuk bu güzel projeyi. Batman'in yaratılışındaki gizli isim Bill Finger hakkındaki bu animasyon projesini. Yıllarca hakkı yenen bu adamın hakkı malesef son yıllarda verildi. Hulu'nun yaptığı bu belgesel projesi de hem ismini hem de çıkış tarihini aldı. İsmi Batman&Bill. Çıkış tarihi de 6 Mayıs olacak. Eğer Bill Finger ve Batman'in yaratılışı hakkındaki gerçek hikayeyi duymak isterseniz sitemizdeki şu harikulade makeleye de göz atabilirsiniz.
Makale


Black Lighting İlk Görsel

CW'nin güncel olarak devam eden beşinci DC ve yedinci çizgi roman uyarlaması olacak olan Black Lighting'den sonunda ilk görsele kavuşabildik. Cress Williams kostümü giyip kamera karşısına çıktı. CW'nin DC evrenine dahil edilip edilmeyeceğini bilmediğimiz dizinin çekimlerine an itibariyle Atalanta'da başladı.


Injustice 2 Kötü Adamlara Fragman

Injustice 2 'nin çıkış tarihi yaklaştıkça bu tür fragman ve haberleri de artmaya başlıyor. Bu sefer oyundan içerisinde Gorilla Grood, Bane, Captain Cold ve Scarecrow'un olduğu karakterlerin fragmanı geldi. Oyun 16 Mayıs'ta piyasaya çıkacak.



Pepper Geri Dönüyor

Tony'nin yavuklusu Pepper Potts, Spider-Man:Homecoming ile birlikte geri dönüyor. Iron Man üçlemesinin en önemli karakterlerinden biri olan Pepper, Age of Ultron ile Civil War arasında bir yerlerde Tony'den ayrılmıştı. Hatta bu durumdan dolayı derbeder olmuştu Tony. Tony abimizin bu ruh hali Civil War'ın çıkmasının nedenlerinden biriydi aynı zamanda. Şimdi ise Spider-Man Homecoming ile birlikte tekrar geri dönecek. Uğruna savaş çıktı, dönüşün temelli olsa iyi olur.



T'challa'nın Kardeşi Filmde Var

Black Panther çizgi romanlarındaki önemli karakterlerden biri de T'challa'nın kardeşi Shuri'dir. Shuri T'challa'nın kardeşi olmasının yanı sıra aynı zamanda Black Panther rolünü de üstlendiği olmuş ve Wakanda'nın kontrolünü elinde bulundurmuştur. Shuri'yi Letitia Wright oynayacak.

Oliver Nome Vefat Etti

Flashpoint:Kid Flas Lost gibi çizgi romanlarda çizerlik yapan Oliver Nome, 38 yaşında vefat etti. 2012 yılından bu yana kanserle mücadele eden Oliver, geçtiğimiz hafta kansere yenik düştü. Kendisi 2006 yılında Wildstorm'un düzenlediği Yeni Yetenekler yarışmasını kazanmıştı.


Game of Thorens Yeniden Çizgi Roman Olacak

Game of Thorens çizgi roman oluyor, ancak bu ilk seferi değil. İlk seferinde basılan Game of Thorens çizgi romanları ülkemizde de yayınlanmıştı. Şimdi de Dynamite'ten Clash of Kings adında devam serisi geliyor. George R.R. Martin bu projeyi gerçekleştirmek için  Landry Q. Walker  ve Mel Rubi ile birlikte çalışıyor. İlk sayı bu ay içerisinde çıkacak.


Laruel Öldü Çok Yaşa Black Siren

Arrow'un Laruel'i gönüllerin Black Canary'si merhum Laruel Lance diziye geri dönüyor. Katie Cassidy'nin oynadığı karakter ölmüş, ancak öldükten sonra Earth-2'deki kötücül versiyonuyla, Black Siren ismiyle Flash'ta karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise Black Sirens olarak Arrow'a geri dönüyor. Bu diziyi hala izleyip bu habere heyecanlanan birileri var mı bilmiyorum ama bilin istedik.


Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget