Tony Stark'ın gerçek ailesi kim?

Takvimlerimiz 23 Ekim 2013'ü gösterirken Tony Stark hakkında sevdiğimiz ve bildiğimiz her şeyi sorgulatan bir gerçek öğrendik; Tony Stark aslında evlatlıkmış. Ayrıca Arno adında ''gerçek Stark'' olan bir de erkek kardeşi varmış. Eğer bu bilgiyi şu an öğrenip bizzat şahit olmak isterseniz Iron Man #17 şaşırtıcı gerçeklerle sizi bekliyor.


Bu sayıdan itibaren Tony Stark gerçek ailesine dair cevaplar aramaya başladı fakat bunları bulamadı. Ta ki 27 Temmuz'da çıkacak International Iron Man #5'e kadar. Bu tarihte Tony, biyolojik annesi ile yüz yüze gelip uzun zamandır cevap aradığı bir gizemi sonlandıracak. Brian Michael Bendis'in yazarlığını yaptığı serinin beşinci sayısını biz de merakla bekliyoruz.

Bugüne kadar hem çizgi romanlarda hem de beyaz perdede bize Tony Stark'ın en büyük zayıflığı olarak aktarılan yetim oluşu aslında neyden ibaretmiş? Yanlış Tony Stark'ı mı tanımışız? Tony'nin en büyük motivasyonu aslında bir yalan mıymış? Bu soruları bir kenara bırakalım, tek bir şey sormamız gerekiyor.

''Tony Stark aslında kim?''

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget