Wonder Woman Fragman İncelemesi

Wonder Woman'ın ikinci fragmanı nihayet yayınlandı. Fragman filme dair bol aksiyon vaat ediyor. Wonder Woman 9 Haziran 2017'de vizyona girecek ve DCEU'nun Suicide Squad'dan sonra dördüncü filmi olacak. Bakalım kötü gidişatı sonlandırabilecek mi?




İnceleme


Fragman Diana'nın Fransa'daki Louvre müzesine girişi ile başlıyor. Diana Prince DCEU'da gerçek kimliğini gizlemek için arkeolojist rolünde. Aynı Clark Kent'in muhabir olması gibi. Bu sahne büyük ihtimalle günümüzde geçiyor.


Diana ofisinde. Yani evet filmin bu kısmı günümüzde geçiyor. Ayrıca sol taraftaki kağıdın üzerindeki Wayne logosunu farkettiniz mi? Yap bi cameo gönlümüz şenlensin be Affleck reis!


Themyscira'ya geçiyoruz. Sağ üst köşeden aşağı doğru inen şey bir uçak. Steve Trevor'ın uçağı. Diana düşen kişiyi kurtarmak için suya atlıyor.


İlk fragmanda da gösterildiği üzere sudaki kişi Steve Trevor. İkili ilk kez bu sahnede tanışıyor.


Bir tabur asker Themyscira sahiline çıkarma yapıp Amazonlarla çatışma giriyor. Amacın Steve Trevor'ı kurtarmak mı olduğunu bilmiyoruz. Ama sonuç pek hayırlarına olmayacakmış gibi.


Steve Trevor'ın Amazon konseyine sahildeki çatışmadan önce mi yoksa sonra mı alındığı kesin değil. Amazonları 1. Dünya Savaşı hakkında uyarıyor ve yaşanan olayları anlatıyor. Diana'da bunları duyduktan sonra bir şeyler yapmaya karar veriyor tabii ki.


Bu sahnede tüpün içindeki gaz maskesi içeri verilen gaza maruz kalınca etkisini yitiriyor ve göz kısımları patlıyor. Steve Trevor'ın ''Hayal edebileceğinden daha ölümcül silahlar.'' dediğini duyuyoruz. Düşman tarafı bu gazı savaşta kullanmak istiyor olabilir.


Danny Huston'ın karakterini görüyoruz. Tam olarak kimi oynadığı daha belli değil. Ama ''Dünya bizim olabilir.'' dediğine göre filmin villain'ı olarak yer alacak.


Diana, Themyscira'yı terkedip Steve Trevor'ın peşinden insanların dünyasına gitmeye ve savaşta hayatını kaybeden masumları korumaya karar veriyor.


Bu bir patlama da olabilir, portal da olabilir. Aman çizgi roman filmlerindeki klasik portal muhabbeti olmasın da! Neyse, patlama olduğunu umduğum şeyin tüpün içindeki gazla bir alakası olabilir. Tarihte Dünya Savaşları dönemde çok karanlık olaylar yaşanmıştır. İnsanların üzerinde yapılan deneyler gibi. Danny Hudson'ın karakterinin amacı Red Skull gibi üstün insan olabilir.


Birleşik Krallık'ta savaş devam ediyor. Fragmanda çıkan bu tarz manzara kareleri nefes kesici.


Wonder Woman'ın ilk çıkış anı. DCEU'da karakterlerin kostümle izleyiciye ilk kez gösterildiği anlar konusunda sıkıntılar var. Zack Snyder ne Superman'de ne de Batman gereken etkiyi veremedi. Batman ilk kez odanın köşesinde asılı dururken gösterilmişti, amaç Batman'in verdiği korkuyu yansıtmaktı fakat etkilemedi. Ama eğer Wonder Woman'ın ilk anı bu sahneyse, çok iyi olacak. İlk anı için koca bir sekans ayrılmış, hem de savaşın ortasında. Müthiş!


Bu sahne Comic-Con'da yayınlanan fragmanda da yer alıyordu. Belli ki Diana bu partide birinin peşinde. Danny Hudson'ın karakteri olabilir çünkü ilk fragmanda o da bu partide yer alıyor.


Şunu biliyoruz ki Steve ve Diana arasında bir yakınlaşma olacak. Merak ettiğim şey Steve Trevor sadece bu filmde mi yer alacak yoksa bir şekilde Justice League ve sonrasına bağlanacak mı? Şu an Steve Trevor MCU'daki Peggy Carter rolünde. Chris Pine'dan harika bir Hal Jordan olabilecekken Steve Trevor rolünde olmasından ben biraz şikayetçiyim. Pine'ın çok büyük bir hayran kitlesi var ve acayip popüler bir aktör. DCEU'ya çok şey katardı.


Diana Prince'in kapıştığı kişi görünüşe göre Danny Hudson'ın karakteri. Adamı bildiğiniz yere vuruyor. Süper insan gücü mü yoksa?


Diana Prince ve Danny Hudson bir kez daha aksiyon hâlinde. Normal bir insan Wonder Woman'a kafa tutabiliyorsa o pek normal bir insan değildir.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget