Pazar Kahvesi #41

Pazar Kahvesi (30 Ekim- 6 Kasım)

Champions Fragmanı


Bahsettiğimiz şey bir dizi yada filmin fragmanı değil. Son dönemlerde Marvel'in epey reklamını yaptığı genç karakterlerden oluşan Champions çizgi romanının fragmanı. Pek sıcak bakmamıştım bugüne kadar bu seriye ama fragmanı izledikten sonra bir şans verilmeli diyorum.


Justice League'nin Stephenwolf'u Belli Oldu

Batman Dawn of Justice'da 1 saniyeliğine boy gösteren Darkseid'ın sağ kolu Stephenwolf'un Justice League'de olacağı geçtiğimiz haftalarda onaylanmıştı. Şimdi ise kimin oynayacağını öğrendik. Game of Thrones ve Ghost Rider 2'de de boy gösteren Ciaran Hinds, Darkseid'ın generalini oynayacak.

Batman Lego Movie Yeni Bir Fragman


Bu dünyada durdurulamayacak bir şey varsa bunlardan biri de kesinlikle Lego filmlerinin ve oyunlarının çıkışıdır. 3. Lego Batman oyunundan sonra vizyondaki yerini almayı bekleyen Lego Batman filmi de fragmanıyla görücüye çıktı. Seveninin izlemesi için biz de fragmanı şöyle bırakalım.

Sugar&Spike Geri Döndü

Çizgi romanların mükemmel ikilisi Sugar&Spike, Blue Beetle'ın 3.sayısıyla çizgi romanlara geri dönüyor. İkili bir dönem o kadar popülerdi ki 1956'dan 1971'e kadar 15 yıl süren kendi serileri bile vardı (Her ne kadar seride çocuk olsalar da) Ancak son dönemlerde çizgi romanların tozlu tarihinde kaybolup çok göz önüne çıkamamıştı bu ikili. Şimdiyse tekrar sahnelere geri dönecekler ama bu dönüş ne kadar ön planda olacak orası büyük bir soru işareti.

Sandman Senaristi İşi Bırakmış!!

Yıllardır hayata geçirilmeyi bekleyen bu proje ne zaman ileri doğru bir adım atsa hemen ardına geriye iki adım atmak zorunda bırakılıyor. Tam yeni senarist geldi bir şeyler olabilir derken o da iptal oldu. Üstelik senaristin işi bırakma nedeni kafada epey soru bıraktıracak cinsten.

 Heisserer filmin senaristliğini, Sandman'in bir filmi değil televizyon dizisini hakettiğinden bırakmış. Bu konun bir film ile hatta bir üçlemeyle bile işlenemeyeceğini bunun bir televizyon dizisi ya da en azından mini dizi olması gerektiğini söyleyen Heisserer bunu stüdyoya da açmış ve sonuç olarak stüdyodan olumlu yanıt alamayınca da işi bırakmış.

Deadpool'dan Bir Yıldız Daha Kaydı

Yönetmen Tim Miller'ın ardından şimdi de filmin bestecisi Tom Holkenberg işi bıraktı. İlk filmin müzik konusunda iyi iş yaptığını düşünenlerdenim ben bu yüzden bu haberi üzüntüyle karşıladım. Önce yönetmen ayrılığı hemen ardına da bu ayrılık gerçekten kötü oldu. Ancak yine de Deadpool 2'e dair umutlarımız devam ediyor. 

Talia Al Ghul Arrow'da

Ra's Al Ghul ve Nyssa Al Ghul'dan sonra bir de Bruce Wayne'in çocuğunun anası Talia Al Ghul diziye katılacak özellikle 3.sezonda Batman düşmanlarından beslendiği için çok tepki yiyen Arrow'un tam özüne döndü derken böyle bir hamle yapması epey ilginç. Karakteri Lexa Doig oynayacak. Şimdilik verilen tek detay bu.

Penny Dreadful Çizgi Roman Oluyor

Dizi 3.sezonunun sezon finalini 6 ay önce yayınlayarak final yapmıştı. Ancak bu dizinin çizgi roman olarak devam etmemesi için bir neden değil. Tıpkı Vikings'te olduğu gibi bunun da yayıncısı Titans olacak. Serinin yaratıcı kadrosu da yazar Chris King ve çizer  Jesus Harvas'tan oluşuyor. Seri, 2017'nin başlarında dijital olarak çıkmaya başlayacak.

Catwoman'ın Anası Belli Oldu

Gotham dizisinde Selina Kyle'ın annesi Maria Kyle'ı oynaması için kadrosuna oyuncu ekledi. Bu oyuncu Banshee'de de rol almış  Ivana Milicevic olacak. Kendisinin kaç bölümde rol alacağı ya da hangi bölümde giriş yapacağı bilinmiyor ama bazı flashback sahnelerinde de rol alacağı duyurulmuş. 

Superman'e Kısa Film

Aslında bu film Superman hakkında değil. Superman filmde var ile yok arasında. Ancak ırkçılık ve insan hakları gibi konuları ele alan bu 2 dakikalık kısa filmin yazımızda yer edinmesi için bu bir engel değil. Videonun kaynağı izlerken biraz yavaş doldurabilir, baştan uyaralım.




Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget