Tim Miller neden ayrıldı? Yeni yönetmen adayları kim?

Biz hâlen Ryan Reynolds & Tim Miller ayrılığının yasını tutarken stüdyolarda hayat devam ediyor. Çekim tarihi de yavaştan yaklaştığı için 20th Century FOX filme yeni yönetmen arayışlarında. Öncelikle ayrılığın sebebinden bahsedeyim.

The Wrap'in haberine göre Reynolds ve Miller iki konuda fikir ayrılığı yaşamış. Miller, Cable rolü için Kyle Chandler'ı düşünürken Reynolds buna karşı çıkmış. Ayrıca Miller ilk filmde piyango vurunca devam filminde daha yüksek bütçeyle, efektlerle bir görsel şölen yapmak istemiş. Para harcayalım demiş adam. Ryan Reynolds ise aynı ilk film gibi düşük takılalım, mizah ağırlıklı olsun temiz olsun demiş.

Deadpool 2016'nın en büyük sürprizi. Burası net. Ama devam filminde de bu rotada kalıp aynı başarıyı yakalamak riskli. Biz burada biraz Tim Miller'a hak veriyoruz, ama Ryan Reynolds da pek haksız değil.


Deadline'ın geçtiği haberde yönetmen koltuğu için en büyük aday John Wick ve John Wick 2'nin yönetmeni David Leitch. Diğer aday ise Oscar adayı The Martian'ın yazarı Drew Goddard. Kendisi görevi alırsa ilk yönetmenlik deneyimi olacak. Ayrıca Goddard, Netflix'in Daredevil dizisinde de yapımcı olarak yer alıyor. Son aday bir dizi yönetmeni olan Magnus Mertens. Birer bölüm Agents of SHIELD ve Luke Cage yönetmişliği var.

Daha hiçbir isme resmi teklif götürülmemiş. 20th Century FOX, projenin yıldızı Ryan Reynolds'la da ortaklaşa bir yönetmenle yakın zamanda anlaşacaklardır. Eh, çekimler 2017'nin başında başlıyor malum.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget