Marvel'ın dizi ve filmleri mutlaka buluşacak diyor Kevin Feige

Daredevil'ın ilk sezonundan beri akıllarda, dizilerdeki, özellikle Netflix dizilerindeki karakterlerin beyaz perdeye geçip geçmeyeceği var. Ton uyuşması veya hikaye bütünlüğü akıllara gelmeden önce herkes illa Matt Murdock ve Steve Rogers'ı aynı sahnede veya Jessica Jones'u Tony Stark'a laf atarken gibi gibi sahnelerle hayal etmiştir.

Kendi adıma hayalim Daredevil & Spider-Man ortak filmi olsa da, ton farklılığından dolayı kötü olma potansiyelinin yüksek olduğunun farkındayım. İki karakterden biri kendi havasından fedakarlık etmek zorunda kalacak ve istenmeyen görüntüler izleyeceğiz. O yüzden hiç olmaması daha iyi sanki.

Kevin Feige bugüne kadar "Dizi ve filmler buluşacak mı?" sorularına çoğunlukla kaçamak ve aynı cevapları verdi. "Zaman ve hikayenin uyması gerekiyor, sırf filmde olmuş olsunlar diye yapmak istemiyoruz." söylemleri bence gayet haklı ve doğru bir savunma. Hangimiz isteriz sevdiğimiz karakterin arka planda bırakılmasını?

Feige de bunun gayet farkında. io9 ile yaptığı röportajda; "Önümüzde uzun bir zaman var, tam emin değilim. Devamlı yeni diziler çıkıyor ve umuyorum biz de film yapmaya devam edeceğiz. Bir noktada, dizi ve filmler buluşacak."

Evet buluşacak buluşmasına da siz yine de çok yakın bir tarih beklemeyin.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget