Hellboy Sinematik Evreni Geliyor Olabilir


Hellboy'un geçmişteki ilk iki filminin ardından bunların üçüncüsünün gelmeyeceğini şu haberle Şubat ayında sizlerle paylaşmıştık. Nitekim öyle de oldu, Hellboy 3 asla gelmeyecek. Fakat yeni bir seri ile, hatta belki de yepyeni bir evren ile karşı karşıyayız. Yine beklenileceği gibi de geçmişteki iki filmin yönetmeni Del Toro ve oyuncu Ron Perlman bu serinin bir parçası olmayacak.

Bu haberi bize karakterin yaratıcısı Mike Mignola verdi. Millennium Filmcilik'in Hellboy külliyatına bir sıfırlama ile devam etmek istediğini hayranlarla paylaştı, hatta filmi +18 yapmak istediklerinden bile bahsetti. Neil Marshall'ın (Game of Thrones) filmi yönetmesi beklenirken Stranger Things'ten tanıdığımız David Harbour'un da Hellboy'u canlandırması bekleniyor. 


Burada herkesin içinde kalan bir konu var tabii... İlk iki film gayet iyiyken ve aynı kadro dönmek de isterken neden yeniden başlanmak zorunda? Burada da sanırız Millennium'un ne düşündüğü konusunda fikir yürütebiliriz. Bir sinematik evren! Bu yapılabilir, iyi de olabilir fakat üçüncü bir devam filmi izlemek varken muhtemelen keşke diyeceğiz gibi geliyor bana...

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget