"SHIELD" Sonunda Bitiyor

"Captain America'dan bile önce dünyayı Galactus'tan kurtaran süper kahramanlar vardı.       Leonarda Da Vinci bir SHIELD ajanıydı. Isaac Newton da öyle. Hatta Galileo ve Zhang Heng de..."

Eğer bu olaylar size bir yerden tanıdık geliyorsa siz de Jonathan Hickman'ın 2010'da yayınlanmaya başlayan altı sayılık SHIELD serisini okumuşsunuzdur. Okumadıysanız da kesinlikle okumanızı öneririm. 

İlk ciltten sonra, eğer siz de bir türlü çıkmak bilmeyen iki sayıyı takmadıysanız ikinci cildin ilk dört sayısını da okumuşsunuzdur. Fakat Şubat 2012'den beridir çıkmak bilmeyen o son iki sayı bir türlü çıkmak bilmedi. Hayranlar artık ümidi kesmişken de şu an pek de bir şey yapmayan ve DC'ye yazmaya başlayacağı gün beklenen Hickman, Twitter'dan SHIELD'in son iki sayısını da yazdığını açıkladı. 


Hatta hayranlar neden bu kadar geç geldiği hakkında tepki gösterince de Hickman bu arada tam tamına "216" sayı yazdığını söyledi. Yine de araya sıkıştırabilirdi bu iki sayıyı bizce ama en azından geliyorlar. Umarız çizer ekibi işi fazla uzatmadan hallederler de biz de en kısa zamanda okuruz artık şu hikayenin finalini.



Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget