Pazar Kahvesi #60

 

Pazar Kahvesi (20-26 Mart)


Justice League Fragmanı

Haftanın en büyük olayı diyebiliriz buna. Fragmanın duyurulmasının üstüne merakla beklenmeye başlandı. Fragmanın beklentileri karşılayıp karşılamadığı hakkında bir yorum yapamayız. Ama ben yine de kendi adıma aksiyonu arttıralım derken hikayeyi unuttulları konusundaki korkumu dile getirmeden edemeyeceğim.

Guardians of the Galaxy On Yeni Poster











Guardians of the Galaxy en önemli karakterleri için bireysel posterler yayınladı. Ayesha'sından Mantis'ine tam on farklı poster. Filmin çıkmasına 2 ay kaldı haliyle bundan sonra pek çok görsel ve tanıtımla, TV Spotuyla karşılaşabiliriz. 

Marvel Müzikal Temalı Video Serisi

Marvel kendi internet sitesi üstünden bir video seriye başladı. Her videoda ayrı bir müzisyeni çağırıp, onlarla çizgi roman hakkında sohbet ediyorlar. Çizgi roman endistütüsünde nelerei sevdikleri, yerel çizgi roman dükkanları hakkındaki görüşleri vs. vs. Bu yeni video serinin ismi Marvel Playback. Marvel Playback'in ilk videosu eklendi bile. İlk videodaki konuk ise Pat Carney.

Guardians of the Galaxy Vol 2'den Yeni Tadımlık

Vizyon Tarihleri yaklaştıkça görseller ve tadımlıklar artıyor. Guardians of the Galaxy bu konuda bu haftayı dolu dolu geçirdi. Önce on adet poster yayınlandı şimdi ise 1 dakikalık fragman tadında bir tanıtım videosu yayınlandı.



Tüm Marvel'i Hydra Aldı

Marvel, Secret Empire'ı tamı tamına bir event yapmaya çalışıyor. Görünüşe göre Hydra'nın bu ani yükselişi sadece belli serilerde değil de tüm Marvel evreninde etkisini gösterecek. Tabi her ne kadar yayıncılar ısrarla tüm marvel evreni dese de gerçek anlamda tüm Marvel evrenini kıyaslamayacağı aşikar. Muhtemelen kozmik Marvel serilerinde adı bile geçmeyecek, ki mantıklısı da bu.

Spider-Man'den De Poster Akıyor

Guardians of the Galaxy Poster yüklemesi yapmıştı. Justice League de bir poster yayınlamıştı. Spider-Man'in de onlardan aşağı kalır yonu yok. Bu hafta poster haftası oldu resmen.




Archer&Armstrong Yönetmenini Buldu

Valiant'ın başarılı çizgi romanlarından Archer&Armstrong, tam 3 yıldır film olmayı bekliyor. 2014'te yayın hakları Sony tarafından alınan seri mutlu sona yaklaşmış gibi görünüyor. Filmin yönetmenliği için Sony Ruben Fleischer'ı tuttu. Ruben Fleischer'ın en çok bilinen işi Zombieland. Zombi istilası ile komediyi iyi harmanlamıştı bu filmde Fleischer bakalım aynı başarıyı Archer&Armstrong'da gösterebilecek mi?

Thor Neden Çekici Kaldıramıyordu

Önemli not:Bu bir reklam ya da kamu spotu olmadığı gibi spoiler içerir.
Original Sin ile birlikte Thor çekicini kaldıramamaya başladı. Bunun nedeni tabii ki bedensel bir takım sorunları değil de artık çekici haketmemesiydi. Nick Fury'nin söylediği sözler yüzünden çekici kaldıramamaya başlayan Thor bir süre de bu şekilde gezdi etrafta. Jason Aaron'un yazdığı Unworthy Thor'un son sayısı ile birlikte de çekici kaldrımaya tekrar başladı. Üstelik aynı sayı içerisinde Nick Fury'nin o malum günde Thor'a söylediklerini de öğrendik ancak gerçek pek de tatmin edici değil. Nick Fury'nin tüm söylediği, Gorr Haklıydı. Eğer serinin incelemesini okumak ve neyin ne olduğunu anlamak isterseniz buraya tıklayınız.

Suicide Squad 2 için Yönetmen Konuşulmaya Başlandı Bile

İlk film hakkındaki kötü yorumlar WB'yi korkutmamış anlaşılan. Suicide Squad 2 için düğmeye bastılar. Yönetmen arıyorlar hatta yönetmen seçeneğini de dörde kadar düşürdüler. Bunlardan ilki az önce Archer&Armstrong için tutulduğundan bahsettiğimiz Zombieland'ın yönetmeni Ruben Fleischer.

Diğeri Daniel Espinosa. Daniel Espinosa Easy Money ve Safe House gibi filmlerin yönetmeni. Bir başka düşünülen isim de Jonathan Levine,  Jonathan Levine da bir zombie filmi yöneten başka bir yönetmen. Warm Bodies ve Xmas en bilinen filmlerinden. Bu listeye son eklenen isim de Jaume Collet-Serra oldu. Diğer isimlere göre daha çok film yönetmiş olan aktörün bilinen işlerinden birkaçı Orphan, Non-Stop ve Unknown.

Dresden Flies Çizgi Roman Oluyor

Jim Butcher'ın yazdığı Dresden Flies kitap serisi çizgi roman oluyor. Jim Butchler'ın 2000 yılında yazdığı ilk kitabı Storm Front'tan son basılan 2014'teki Skin Game'e kadar devam eden 15 kitaplık seri Dynamite'te yayınlanacak. Serinin yeni çizgi romanın ismi Dresden Flies:Dog Men. Serinin başında Jim Butcher ve Mark Powers, çizer olarak da Diego Galinda olacak. 


Bu 15 kitaplık kitap serisi 2007 yılında SyFy tarafından 1 sezonluk diziye de döndürüldü. Dizinin başrolünde de ana karakter Harry Dresden'ı Arrow'un Dedektif Lance'i olarak bildiğimiz Paul Blackthorne oynuyordu. 

Swamp Thing'in Yaratıcısı Öldü

Swamp Thing'in yaratıcılarından, ünlü çizer Bernie Wrightson vefat etti. Daha çok korku temalı seriler çizen Bernie Wrightson, yaratıcılığını yaptığı Swamp Thing'in dışında Marvel'dan 1983 yılında yayınlanan Frankestein Grafik romanını da çizmişti.Geçtiğimiz haftalarda karısı sağlık durumunun kötü olduğunu ve emekliliğe ayrıldığını Facebook hesabından duyurmuştu. 

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget