Chris Evans'ın Steve Rogers ile işi daha bitmemiş!

Hugh Jackman'ı uğurlayalı daha çok olmadı ama bu veda bizlere uzun zamandır izlediğimiz karakterleri canlandıran oyuncuların, rollerini bir gün mutlaka bırakacaklarını hatırlattı.

Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, diğerleri ve Chris Evans...

Biricik Steve Rogers'ımız, geçenlerde katıldığı bir röportajda Avengers 4'ten sonra kontratının sona erdiğini ve rolü bırakabileceğini söyleyerek Logan'dan sonra darmadağın olan kalbimize bir tekme de daha atmıştı.

Ama, bugün, Chris Evans, Gifted filmini tanıtmak için katıldığı bir röportajda bu durumu 180 derece tersine çeviren cümlelerle bize müjdeyi verdi.
Rolü bırakmak bana bağlı değil. Kontratım sona erecek. Oturup, "Bu kadar, daha gelmeyecek." demeyeceğim. Sanırım Hugh Jackman 47 tane Wolverine filmi falan yaptı ama her seferinde filmler daha iyiye gitti. Cap çok sevdiğim bir karakter, ve Marvel işini çok iyi bilen bir fabrika. Harika filmler yapıyorlar. Eğer filmlerin yanlarından kalite fışkırmasa fikrim farklı olurdu. Ama Marvel'ın yaptığı her şey altın değerinde. Dediğim gibi, karakteri çok seviyorum. Sona ermesinin tek sebebi kontratımın bitmesi olurdu. Eğer Marvel da isterse devam etmeyi çok isterim. Aynı lise gibi. Her zaman mezuniyet yılını iple çekiyorsunuz ama göz açıp kapayana kadar mezuniyet geliyor ve birden "Gitmek istemiyorum." diyorsunuz. Steve'i bırakmayı düşünmek bile zor.


Chris Evans kontratını uzatsa bile Captain America 4'ü görmemiz çok çok düşük ihtimal, kendisini artık muhtemelen yan rollerde izleyeceğiz. Kalkanı devretme meselesi de Infinity War sırasında gündeme gelebilir. Steve'in MCU'daki geleceğini merakla bekliyoruz! 

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget