Tony Stark, Bruce Banner ve Wolverine Generations'la Dönüyor

Alex Ross'un yaptığı çizimle beraber Marvel bize Temmuz ayından itibaren yayınlanacak olan Generations'u duyuralı yaklaşık bir ay oldu. Yavaş yavaş bazı bilgiler toplarken, şu an derginin daha çok neyle alakalı olduğunu öğrenmiş durumdayız.

ABC'nin haberine göre, 10 sayının her biri bir tane süper kahramanın iki ayrı jenerasyonundan iki karakterine yer verecekmiş, bu karakterler sayılarda takım olarak çalışacaklarmış. Yani bir sayı Steve Rogers'ın Captain America'sıyla Falcon'unkini bize anlatırken, bir diğerinde de iki ayrı Thor olan gerçek Odin oğlu Thor ve Jane Foster'ı beraber çalışırken görecekmişiz.

Şimdi burada kafa karıştırıcı bazı olaylar da var tabii ki. Bu dergi yayınlanırken "Secret Empire" hala devam ediyor olacak, orada da Steve Rogers bildiğiniz gibi Hydra ajanı. Marvel editörleriyse bu konunun bir sıkıntı olmayacağını ve bunu halledeceklerini açıklamışlar.

Peki Bruce Banner veya Logan gibi ölü karakterlere ne yer verilecek derseniz, bir aletle onları geri getireceklerinden bahsetmişler. Açıkçası bu alet ne olacak bilmiyorum ama sanki başka bir gerçeklikte geçse olay ya da Batman'in aslında ölü olduğu Darkseid War sürecinin farklı bir zamanda geçtiği gibi halletseler olayı bence daha mantıklı olabilir. Alet işleri sıkmadı mı artık?

Onun dışında sayı, yazar ve karakterlerin listesi şöyle;

  • Iron Man (Tony Stark ve Riri Williams) –  Brian Michael Bendis
  • Spider-Man (Peter Parker ve Miles Morales) – Brian Michael Bendis
  • Ms. Marvel (Carol Danvers ve Kamala Khan) – G. Willow Wilson
  • Thor (Odinson ve Jane Foster) – Jason Aaron
  • Hawkeye (Clint Barton ve Kate Bishop) – Kelly Thompson
  • Hulk (Bruce Banner ve Amadeus Cho) – Greg Pak
  • Jean Grey (genç ve yaşlı) – Dennis Hopeless
  • Wolverine (Logan ve X23) – Tom Taylor
  • Captain Marvel (Mar-Vell ve Carol Danvers) – Margie Stohl
  • Captain America (Steve Rogers ve Sam Wilson) – Nick Spencer
Özellikle Wolverine ve Captain America dergileri beni ayrı bir heyecanlandırıyor. Bu serinin de biraz "Multiversity'e" benzediğini söyleyebilirim. Uzun ve tek sayılardan oluşan bir seri olacak, farkı neredeyse her sayının yazarının farklı olması. Bunun bir iyi yanı da belki nadir de olsa en az birkaç tane iyi sayı okuyacağızdır. Yoksa tüm seriyi Bendis'e emanet etselerdi halimiz nice olurdu...

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget