Pazar Kahvesi #39

Pazar Kahvesi (17-23 Ekim)


Steve Dillon Vefat Etti

The Punisher öksüz kaldı... Genel olarak Garth Ennis ile yaptığı çalışmalarla tanılan Steve Dillon, bugün 54 yaşındayken vefat etti. Özellikle Preacher ve The Punisher MAX serisiyle adını duyuran çizer, bunun dışında Hellblazer ve pek çok kısa seride daha çizerlik yapmıştı. En son güncel olarak devam eden The Punisher serisinin çizimlerini de kendisi yapıyordu.

X-Men Cephesi Hareketli

Geçen hafta duyurduğumuz Ressurexion hareketi devamında pek çok seri getirecek, pek çok olaya yol açacağa benziyor. Daha duyurusu yeni yapılmış olmasına rağmen şimdiden akabinde pek çok seri duyurusu da geldi. X-Men Gold ve Blue başlıklı iki ana seri duyurusunun yanı sıra, Generatıon X ve Weapon X gibi geniş kapsamlı seriler ve Iceman, Jean Grey ve Cable gibi solo serilerin duyurusu da yapıldı. Bakalım gelecek günler bu hareket bizlere neler getirecek.

Donald Glover, Yeni Lando Clarissian

Donald Glover şu ana kadar hiç bir çizgi roman uyarlamasında oynamamış olmasına(seslendirmesini saymıyoruz) ve genel konseptimizle neredeyse hiç alakası bulunmamış olmasına rağmen her daim kendini bir yerde sokmayı başarıyor. Gerek Miles Morales'e verdiği ilham, gerek yine Miles Morales rolü için söylentiler, Homecoming rolü vs derken Pazar Kahvelerine hep bir şekilde sızmayı başardı kendisi. Bu sefer de 2018'de gelecek olan Han Solo solo filminde Lando Clarıssian rolünü kaparak giriyor merceğimize. Uzun bir aradan sonra Lando'nun Glover'ın elinde nasıl canlanacağını hep beraber göreceğiz.




Doctor Strange, Doğum Günü Partisi İçin Tutulursa

Sırada, Pazar Kahvemizin artık vazgeçilmezlerinden olan araya kattığımız tek atımlık eğlenceli videolardan biri var. Jimmy Kimmel'in programına katılan Benedict Cumberbatch , Doctor Strange karakterini canlandırdığı kısa bir skeçte oynamış, gayet de güzel olmuş.



Black Panther'den Cast Haberi

Bu sefer kısa ve muhtemelen önemsiz bir cast haberi olacak. Glasgow Girls ve Urban Hymm gibi filmlerde boy gösteren Lelita Wright, Black Panther'in oyuncu kadrosuna eklendi. Rolü ise bilinmiyor.

Whedon Gönlündeki Filmleri Açıkladı

İlk iki Avengers filmini yöneten ve aynı zamanda bir çizgi roman yazarı olan Joss Whedon, yönetmek istediği filmleri açıkladı. Bir James Bond filmi çekmek istediğini söyleyen Whedon, ayrıca Anna Hathaway'in oynayacağı bir Catwoman filmini, ya da bir Star Wars filminin yönetmenlğini üstlenmek istediğini söyledi.

Killer Frost Justice League Üyesi

Başlığı okuyup kafanız karışmış ve hatta tekrar tekrar okumuş olabilirsiniz ama yanlış duymadınız Killer Frost artık bir Justice League üyesi. Öncelikle garipsemeleri biraz azaltmak için daha önce New 52 döneminde Captain Cold ve Lex Luthor'un da Justice League üyesi olduğunu hatırlatmada fayda var. Her ne kadar o olayı da biraz gereksiz bulsam da Killer Frost olayı apayrı durumda çünkü daha önce JL'ye katılan 2 villain ile alakası yok.

Frost, Vixen, The Ray ve Atom ile aynı zamanda JL'ye katılacak. Justice League vs Suicide Squad kapsamında her biri için ayrı bir one-shot yazılacak ve bu sayılarla birlikte Ocak'ta JL'deki yerlerini almış olacaklar.

Joker'imsi Trickster

Joker karakteri için belki de bugüne kadar ki en ikonik oyuncu Mark Hamill'dir. Onlarca animasyon filmi ve dizisinde canlandırdı bu karakteri ve artık Joker deyince akla gelen ilk şeylerden biri de onun sesi oluyor.

Kendisi The Flash'ın 2.sezonunda Trickster'ı canlandırmıştı. Bu sezonda aynı karakterin Flashpoint versiyonunu da canlandıracak. Ancak setten sızan fotoğraf pek çok iddiayı ortaya attı. Hamill'in suratındaki fazla makyajın Joker ile benzerliğinin ortada olması, Trickster karakterinin dizi içerisinde biraz daha Joker'e benzetileceği iddialarına neden oldu. Bakalım bu işin sonu nereye varacak.

Death of Hawkman Geliyor

Normalde burada başka bir karakterin ismi yazsa şu an bu yazıda olumlu şeyler görüyor olmazdınız. Çünkü artık firmalar bu karakter ölümlerini iyice pazarlama kapısı gibi gördüğünden kaliteli hikayeye pek rastlayamıyoruz bu ölüm hikayelerinde. Ancak Hawkman'in diğer karakterlere göre biraz daha az popüler olması bu olaya bakış açımı değiştiriyor çünkü bu karakterin ölümü sadece pazarlama açısından yapılacak olsa da en azından okuyucusu artar.

Gel gelelim seriye. Rebirth ile başlayan 6 sayılık Hawkman&Adam Strange serisinin yazar ve çizer kadrosundan, yine 6 sayılık bir başka seri daha geliyor. İlk seriyle bağlantısı olacak ve yine içerisinde Adam Strange olup Rann ve Thanagar dünyaları arasında geçecek konu.

GOTG Vol 2'ye İlk Bakış Yayınlandı

Guardians of the Galaxy vol. 2 filminin ilk tanıtım fragmanı an itibariyle gelmiş bulunmakta. Yine aksiyon ile komedi iç içe olacağa benziyor. Bakalım film hakkında net yorum oluşturmadan önce bundan çok daha fazlası gerekecek.

Ressurexion Logan'ın Dirilişi Olabilir

Bildiğiniz gibi ana evrendeki Logan, Death of Wolverine eventıyla öldü ve onun yerini Old Man Logan evreninden gelen, Logan aldı. Ancak şimdi eski Logan'ın geri gelme ihtimali konuşuluyor. Ressurexion eventının ismi dolayısıyla birisinin tekrar mezarından dirilişi olabileceği üstüne zaten teoriler dönmekteydi ama Wolverine hakkında bu konuda fazla teori yoktu. Ancak şimdi event dahilinde gelecek olan Weapon X serisinin kapağından alınan görüntü bu ihtimali epey güçlendiriyor.


İkinci Spider-Man Filmi Çalışmalarına Başlanmış

Bizzat Tom Holland tarafından verilen bu bilgiye göre Marvel ilk filmin çekimlerini bitirmesinin hemen ardında, daha filmin vizyona girmesine epey zaman olmasına karşın, ikinci filmi planlamaya hangi villain'ın kullanılacağını tartışmaya başlamış bile. Anlaşılan Sony, Spider-Man filminden gelecek hasılata epey güveniyor ki filmin çıkmasını beklemeden diğeri için planlar kurmaya başladı bile.

James Gunn, Nebula Solo Filmi İstiyor

GOTG Vol 2'nin çekimleri bitti, henüz onaylanmayan ama söylentileri dolaşan bir üçüncü film de var ortada. Ancak James Gunn anlaşılan sadece bunlarla yetinmek istemiyor. Kendisi sıradaki film ile ekibe katılacak Nebula'ya da bir solo film çekilmesi gerektiğini düşünüyor. Arada onca karakter varken Marvel'in buna onay çıkarması çok düşük ihtimal ama yine de her şeyi zaman gösterecek.

Jessica Jones 2.sezonun Yönetmenleri Kadın Olacak

Dizilerin  yönetmen formatı filmlerden farklıdır. Hemen hemen her bölümün yönetmeni ayrı olur ve bu yüzden bir diziyi oluşturan bir yönetmen kadrosu ortaya çıkmış olur. İşte The Defenders sonrasında çıkacak Jessica Jones'un 2. sezonunun yönetmen kadrosuyla ilgili bir detay ortaya çıktı. Bu detaya göre tüm yönetmen kadrosu kadın yönetmenlerden oluşacak!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget