Deadpool 2'de Cable ve Domino rollerinin sahibi belli olmuş olabilir

Deadpool 2016'nın hemen başlarında adeta bir son saniye basketi gibi hepimizi sevindirip, çizgi roman filmlerine çok farklı bir bakış açısı getirdi. 20th Century FOX'ın X-Men evreninden de umudumuzu kesmememizi sağladı, Ryan Reynolds ve yönetmen Tim Miller'ın FOX'ı bildiğiniz kapak etmesinden tatmin bile olduk. 11 yıl uğraştı film için bu adamlar, az buz bir şey değil. Benim şu ana kadar 2016 yıldızım Ryan Reynolds ve Ben Affleck'dir. Benedict Cumberbatch de adaylığa göz kırpıyor.

Ryan Reynolds için sırada Deadpool 2 var, çekimler 2017 Ocak-Şubat civarlarında başlayacak, vizyon tarihi ise 2018'de. İlk filmin after credits sahnesinde kırmızı bornozuyla Deadpool, ikinci filmde Cable'ın yer alacağını onaylamıştı. Domino ise sonradan eklendi. The Wrap sitesinin istihbarat ajanı Jeff Sneider, iki rol için de FOX'ın kafasında kimin olduğunun aylardır belli olduğunu söyledi.

Cable için bir numaralı aday; Kyle Chandler.


Kyle Chandler 50 yaşında ABD'li oyuncu. Friday Night Lights (dizi), The Wolf of Wall Street ve Zero Dark Thirty filmlerinden tanınıyor. FOX'ın kafasında derken illa ki Tim Miller ve Ryan Reynolds'a da danışmışlardır. Yani, danışmazlarsa aptallık olur zaten.

Domino için bir numaralı aday ise; Mackenzie Davis.


Mackenzie Davis 29 yaşında Kanada'lı oyuncu. That Awkward Moment, The F Word, The Martian ve Kitchen Sink filmleriyle tanınıyor. Umarız FOX, danışması gereken kişilere mutlaka danışmıştır.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget