Spider-Man filminde görmek istediğimiz MCU karakterleri!

Geçtiğimiz sene Marvel Studios ve SONY herkesin hayalindeki anlaşmayı yapmış ve Spider-Man evine, Marvel evrenine dönmüştü. Oyuncu seçiminde ortak karar verilecek, kendi filmlerinde SONY ağırlıkta olacak ve Avengers ya da Captain America Civil War gibi ortak filmlerde Marvel Studios ağırlıkta olacaktı. Spider-Man'in ortak filmlere katılabildiğini biliyoruz. Peki diğer MCU karakterleri Spider-Man'in solo filmlerinde yer alabiliyor mu? Bunun cevabı MCU'un başındaki adam Kevin Feige'den geldi; kocaman bir evet!



2017'de çıkacak solo filmde hangi karakterleri izleyebiliriz? Şu an için net bir şey söylemek imkansız çünkü önümüzde bütün Marvel Sinematik Evrenini değiştirecek bir film var; Civil War!


Civil War'un ön gösterimini izleyen izleyiciler filmde Tom Holland'ın 10 dakika Peter Parker, 20 dakika civarı da Spider-Man olarak yer aldığını söylemişti.

Solo Spider-Man filmlerinde kimleri görmek isteriz?

1- Daredevil

Netflix platformunda 2. sezonu da çıkan Hell's Kitchen'ın koruyucusunun çizgi romanlarda Spidey ile çok güzel bir ilişkisi var. Bir dizi karakterinin sinematik evrende yer alması uzak ihtimal olarak gözükse de bu ikiliyi aynı filmde izlemek herkese heyecan verir.

2- Iron Man

Peter, Civil War'da açık şekilde Tony Stark'ın tarafında...Tony'nin Spider-Man filminde yer almasının en büyük nedeni bence Robert Downey Jr. Neden mi? RDJ Marvel ile film başına kontrat yapıyor ve her filmden oldukça yüksek bir ücret alıyor. Fakat önce Tony'nin Civil War'dan sağ çıkması lazım!

3- Captain America

Bunun önündeki en büyük engel Civil War çizgi roman serisi çünkü malum... Steve Rogers suikasta uğrayıp hayatını kaybediyor, eğer film için de bu uygulanırsa bu isteğimiz gerçekleşemez. Bunun dışında Steve Rogers'ın Peter'a ''abilik etmesi, yol göstermesini'' izlemek büyük mutluluk verir. Ayrıca Chris Evans'ın Marvel ile kontratından Civil War'u çıkarırsak sadece 1 film geriye kalıyor. Ki bu büyük ihtimalle Avengers: Infinity War Part 1 ya da 2 olacak.

BONUS: Deadpool

Kim istemez ki? Ben size söyleyeyim... 20th Century FOX!! Deadpool, Fantastic Four ve X-Men'in telif hakları bu stüdyoda ve Marvel filmlerinde yer alamıyorlar. Deadpool ve Spider-Man'i aynı filmde izlemenin hayali bile güzel. Okuyanlar bilir, çizgi romanlarda bu ikili müthiş bir ilişkiye sahip. Uzun bir süre hayaliyle yetinecekmişiz gibi duruyor.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget