Neil Gaiman ve Bryan Fuller Sandman'i Televizyona Getirmek İstiyor

İlk bölümü birkaç saat önce yayınlanan Neil Gaiman'ın aynı adlı romanından uyarlanan American Gods dizisi daha bölüm yayınlanmadan hayranlar tarafından birçok olumlu eleştiri almıştı. Bu da bazı hayranları Gaiman'ın muhteşem çizgi roman serisi Sandman'in American Gods'la ilgilenen Bryan Fuller ve Micheal Green tarafından televizyona uyarlanabileceğini düşünmeye itti. Uzun süredir film haberleriyle gündeme gelen Sandman, bu konuda hiçbir zaman sonuca ulaşamamıştı.

Tüm zamanların en iyi çizgi romanlarından biri olarak gösterilen Sandman'i beyazperdeye uyarlamak için Joseph Gordan-Levitt girişimde bulunmuştu fakat daha sonraları böyle epik bir hikayenin iki saatlik bir filme tam anlamıyla sığdırıp ortaya güzel bir şeyler koymanın neredeyse imkansız olduğunu söylemiş ve sinemada değil televizyon sektöründe bu işin yapılmasının daha doğru olacağını vurgulamıştı.


Peki şimdi böyle bir şey mümkün mü? Ortada kesin bir şey yok fakat Yahoo'ya American Gods'ın dizisiyle ilgili röportaj veren Gaiman, American Gods'ın başarısının Sandaman gibi büyük ve tuhaf bir şeyin de televizyona uyarlanabileceğini Time Warner'a göstereceğini umduğunu belirtmiş.

Bryan Fuller da ona katılmış ve azıcık dahi imkanları olsa onları kimsenin durduramayacağını söylemiş. Ve bunu sadece röportajda sorulduğu için söylememiş, adam bunu ciddi ciddi istiyormuş. Röportajdan sonra da Yahoo'nun bu konuda paylaştığı tweet'i "EVET, İSTİYORUZ. GERÇEKTEN İSTİYORUZ." diyerek paylaşmış.

Sonu ne olur bilemiyoruz fakat eninde sonunda Sandman bir yere uyarlanacak. Bunun televizyon olması bizce de çok mantıklı. Fakat bundan daha önemlisi de adına yaraşır şekilde uyarlanması. Böylesine muhteşem bir dergiyi hak ettiği gibi uyarlanmayacaksa bu işe hiç girişilmemesi çok daha iyi olur.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget