Pazar Kahvesi #64

Pazar Kahvesi (23-30 Nisan)

Stan Lee'nin Cameoları Aslında Tek Bir Karakter Mi?

Marvel bu teoriyi yalanlamadı. Hatta bizzat MCU'nun başı Kevin Feige yaptığı açıklamada bu teorinin her zaman eğlenceli olduğunu düşündüklerini belirtti. Teoriyi yalanlamamasına hatta eğlenceli bir fikir olduğunu belirtmesine rağmen tam olarak doğrulamayan Kevin Fiege, aynı zamanda Stan Lee'nin Guardians of the Galaxy Vol2'deki cameosunun da çok eğlenceli olduğundan bahsetti. Benim bu teoride kafamı kurcalayan tek şey Guardians of the Galaxy'de uzaya çıkan, Agents of Ultron'da eski S.H.I.E.L.D. ajanlarıyla birlikte partiye katılan adamın Civil War'da neden kuryelik yaptığı.
 

Powerless İlk Sezonu Tamamlayabilir

Geçtiğimiz hafta Powerless'ın takvimden kaldılıp yerine farklı bir dizi bölümü eklenmesi üzerine dizinin iptal edildiği söylentileri yayıldı. Bir de bunun üstüne dizinin ana sorumlusunun dizi hakkında geçmiş zamanlı bahsetmesi işin tuzu biberi oldu. Ancak yapımcı Patrick Schumacker'e göre dizi resmi olarak iptal edilmedi. Schumacker ayrıca dizinin sezon finalinde kahramanlarımızın LexCorp ve Başkan Luthor'un kötücül planlarını engellemeye çalışmasını izleyeceğimizden de bahsetti.

Wonder Woman'a Devam Filmi Mi Gelecek

Yönetmen geleceğinden umutlu. Henüz hiç bir duyuru yok. Ancak yçnetmen Patty Jenkins şimdiden planlamaya başlamış Wonder Woman'ın devam filmini. Toronto Sun'a konuşan Jenkins, ikinci filmde Wonder Woman'ı Amerika'ya getirteceğini söyledi. "Hepimiz onun bir Amerikan süperkahramanı olduğunu bilerek büyüdük.Şimdi de o bildiğimiz haline getirteceğiz." ifadesini kullandı. Jenkins ayrıca ilk filmde köken hikayesini anlatmaktan da memnun olduğunu dile getirdi. Ortada henüz bir Batman filmi tarihi yokken Man of Steel'in devam filmi kesin değilken WW'nin ne kadar şansı var emin değiliz. Ama öte yandan da Suicide Squad'ın devam filmine onay çıkartan, Gotham Sirens, Deadshot solo filmi, Black Adam solo filmi ve Batgirl ile Nightwing için solo film duyuran DC'nin Wonder Woman'a devam filmi için onay vermeyecek olmasını gülünç buluyorum. Burada belki Jenkins için tek sürpriz koltuğu başkalarına vermeleri olur ama eğer ilk film istenen yorumları alırsa muhtemelen her jeu Jenkins'in istediği şekilde olacak.

Gaiman Sandman Filmi Hakkında Konuştu

Daha önce onlarca kez yapımı direkten dönen Sandman'in filmi konusunda bir gelişme var. Aslında bakarsak gelişme filmi hakkında değil. Sandman'in yazarı Neil Gaiman sürekli gelen bu iptallerden bıkmış olacak ki, filmdense dizinin çekilebileceğini söyledi. Eğer film çekilirse çok fazla şey çıkartılması gerketiğini çünkü adapte etmenin zor olduğunu belirten Neil Gaiman, bunun yerine 75 sayıdan oluşan hikayeyi kesip biçmeden 80 bölümlük dizi yapılabileceğini savundu. Adam bir yerde haklı. Dile kolay tam 21 yıldır filmi yapılmaya çalışılıyor. Gaiman Warner Bros. ile bir problem yaşandığını söylerken kimseyi suçlamamaya da dikkat etti. Warner Bros. uyarlayacaksan artık uyarla şu filmi olmuyor böyle.

Spider-Man'in Tarihi Öne Çekildi

Bahsettiğimiz şey herkesin ilk aklına gelen bu sene içerisinde gelecek Spider-Man filmi değil. Sony'nin çıkartacağı Miles Morales animasyonu. Geçtiğimiz haftalarada yönetmeni(Bob Persichetti), senaristleri(Phil Lord ve Christopher Miller) ve hatta ana karakterin seslendirmeni(Shameik Moore) belli olan Spider-Man animasyonu, 21 Aralık 2018 tarihinden 14 Aralık 2018 tarihine çekildi.

The Tick'e Tarih Verildi

Bir başka çizgi roman uyarlaması olan The Tick yeni versiyonuyla 25 Ağıstos'ta izleyiciyle buluşacak. 2016 yılında Amazon tarafından yayınlanan Pilot bölümün ardından diziye ilk sezon onayı geldi. Hatta dizi hakkında bir tadımlık videodageldi. Ancak Yükleyici videoyu ülkemizde kullanıma sunmadığı için buraya yükleyemiyoruz.

Titans'ta Dört Karakter Belirlendi

Geoff Johns Titans'ın duyurulması hakkında attığı tweette #Beastboy etikettini kullanarak Titans'ın önemli karakterlerinden Beast Boy'un dizide olacağını duyurmuştu. Yeni gelen açıklamadaysa ekibin Beast Boy dışındaki diğer üç üyesi daha belirlendi. Diğer üç üye, Raven, Starfire ve Dick Grayson. Ekip bu dörtlüyle sınırlanmayacak ama şimdilik duyurulan bu. Kadro Cartoon Network'te yayınlanan Teen Titans Go!'daki kadroyla neredeyse aynı tek eksik Cyborg'un olmayışı. Ayrıca yeni duyurulan Nightwing filmini düşününce bu listede Dick Grayson'ın ne aradığını düşünmeden edemiyoruz.

Kingsman Geri Dönüyor

Sinemada ikinci filmi çıkmak üzere olan Kingsman'ın bahtı çizgi romanlarda da açılıyor. Kingsman:The Secret Service'in  (Red Son, Kick Ass ve Wanted gibi serilerin de) yazarı Mark Millar Kingsman serisine ikinci bir hikayeyle yani Kingsman: The Red Diamond ile devam edeceğini duyurdu. Henüz çıkış tarihi verilmeyen seri ilk hikaye gibi Marvel'in Icon firmasının etiketini taşıyacak. Serinin bir diğer yaratıcısı çizer Dave Gibbons'ın projede yer alıp almayacağı belli değil.

Kingsman'dan Fragman Var

Mark Millar'ın çizgi romanlarına devam edeceğini açıkladığı Kingsman, sinema yolunda da yoluna devam ediyor. Büyük ilgi toplayan ilk filmin ardına ikinci film Kingsman:The Golden Circle gelmek üzere. Yaklaşık 4 ay sonra 22 Eylülde vizyona girecek filmin ilk görseli bu hafta içerisinde yayınlandı. Lafı gereksiz yere dolandırmadan fragmanı bırakayım.

Batman&Bill'de Fragman Çıkardı

Daha önce duyurusunu ve haberini Pazar Kahvelerinde bir iki kere yaptığımız Batman&Bill belgeselinden ilk fragman geldi. Batman'in yaratılışının arkasındaki isim olarak anılan Bill Finger'ı anlatan bu animasyon Hulu tarafından çıkartılıyor. Buyurun belgeselin fragmanı. Belgesel 6 gün sonra 6 Mayıs'ta çıkacak.


Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget