Kanunsuz Dergi Nisan 2017 Sayısı

Sevgili Çizgi Kafe takipçileri,

Şubat 2016'dan bu yana başta internet sitemiz olmak üzere Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram hesaplarımızdan çizgi romana dair her şeyi haber, makale, liste, inceleme vs. olarak sizlere aktarmaya, paylaşmaya çalışıyoruz. Özellikle yayınevleri konusunda sıkıntılı, çizgi roman okumanın hobiden çok lüks sayılabilecek bir ülkede yaşadığımız için inceleme yazılarıyla çizgi romanları sizin almanıza gerek bırakmadan sizlere tanıtıp, bu kültürü korumak ve büyütmek en büyük amacımız.

Buna çok uzun süreler devam etmek istiyoruz çünkü sizi ve yaptığımız işi gerçekten çok seviyoruz. Sizden gelen ufacık beğenme veya yorum atma etkileşimleri bile bizi baya coşturuyor.

Ekip olarak devamlı, "nasıl gelişebiliriz?" amacı altında fikir alışverişi yaptığımız sohbetler oldukça sık. Bu sohbetlerin birinde ortaya aylık dergi fikri atıldı. Çok da anlatacak bir yanı yok açıkçası, tahmin etmek o kadar da zor değil. Kısaca geçtiğimiz ayda yaşanan önemli olayların tek bir yerde toplandığı bir internet dergisi. Tabii ki, hâliyle ve bi' zahmet, ücretsiz.

Bunu yaparken de her ay üzerine koymak ve gelişmek, belki bir gün mağazalarda satışa çıkarmak en büyük gayemiz. Ama son dediğimi çok da şey etmeyelim şimdilik, biz yolumuza bakalım.

Evet sevgili okur, olay bundan ibaret. Eğer olur da aranızda dergiye -he bu arada derginin adı Kanunsuz- tasarım açısından destek olmak isteyen olursa bize her türlü sosyal medya kanalından yürüyebilir.

İlk sayımız aşağıda, umarız gayet memnun kalırsınız. Düşüncelerinizi olumlu veya olumsuz bildirmekten lütfen çekinmeyin.

Şimdiden teşekkürler!


Bartu Çelebioğlu


KANUNSUZ'u PDF olarak indirmek için:


Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget