Hellboy: Rise of the Blood Queen Oldukça Karanlık Olacak!


Hellboy'un bir filminin geleceğini daha dün duyurmuştuk. Bugün projeye dair yeni bilgiler elimize gelmeye başladı. Üstelik filmin adı bile elli oldu! Evet, başlıktaki isim herhangi bir uyarlamanın değil, Mike Mignola tarafından onaylanan yeni filmin adı olacak.

Filmin başrolünde Stranger Things'ten tanıdığımız David Harbour onaylandı ve kendisi çok büyük bir ihtimalle Hellboy olacak.

Filmin yönetmeni, kariyerinde Westworld, Game of Thrones, Hannibal, Constantine dizilerinin yönetmenlikleri bulunan Neil Marshall olacak.

Senaryonun yazarları ise Eureka dizisinin yazarı ve yaratıcısı Andrew Cosby, Hellboy Odd Jobs, Odder Jobs, The Bones of Giants ve The Lost Army gibi Hellboy romanlarının yazarı Christopher Golden ve bizzat Hellboy'un yaratıcısı Mike Mignola olacak.

Andrew Cosby, film için verdiği bir röportajda şunları dedi:
Hikayeyle ilgili detaylara gerçekten giremem çünkü şu anda oldukça sıkı bir şekilde dışarıya kapalı tutuyorlar ama şunu söyleyebilirim ki bu film, Hellboy'un daha karanlık ve tüyler ürpertici bir versiyonu olacak. Neil, en başından beri biz çizgi roman filmi ile bir korku filmi arasında, bıçak sırtında yürümek istediğini söyleyip duruyordu ki bu benim için muhteşem bir şey. Çünkü senaryoda benim yapmak istediğim şey ile Mignola'nın çizgi romanlarında bu kadar mükemmel işlediği tarz bu.


Filmin yapım şirketi Millennium Films, daha önce The Expendables ve Rambo filmlerini yapan şirket. Bireysel olarak da Watchmen, Predator, eski Hellboy filmleri, Lara Croft filmleri ve Die Hard filminin yapımcıları Larry Gordon ile Lloyd Levin, yanlarına Hellboy'un yayın haklarını elinde tutan Dark Horse Comics'ten Mike Richardson'ı da alarak filmin yapımcılığını üstlenecek.

Peki, siz Hellboy: Rise of the Blood Queen'e hazır mısınız?

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget