Dwayne Johnson diyor ki Superman vs Black Adam bekleyin!

DC Genişletilmiş Sinematik Evreninin, Shazam kısmı son zamanlarda iyice karışmaya başladı. Önce Shazam filminden önce Black Adam solo filmi, sonra Shazam'ın komple iptal edildiği söylentisi ve Black Adam'ın Man of Steel 2'de baş düşman olarak yer alacağı falan.

Green Lantern ve Shazam ile birlikte kozmik tarafta neler olup bittiği belli değil, en azından biz bilmiyoruz. Bildiğimiz tek şey Black Adam solo filmi olacak, ve Dwayne Johnson'ı en az iki filmde izleyeceğiz. Tahmin ediyorum Warner Bros. Johnson'ı ne kadar mümkünse o kadar kullanacaktır çünkü şu an ki popülerliği devasa boyutlarda. Yer aldığı her yapıma inanılmaz bi' getirisi var. Öyle ki şakayla karışık 2020 ABD Başkanlık seçimlerine bile girmesi konuşuluyor.


Geçen sene Robert Downey Jr'dan aldığı unvanla En Çok Kazanan Oyuncu olan Dwayne 'The Rock' Johnson, Fandango ile yaptığı bir röportajda; Geleceğin neler getireceği konusunda heyecanlıyım. Umuyorum bir gün Superman vs Black Adam göreceğiz. Elimizdeki kartlardan biri bu." ifadelerini kullandı.

Bana kalsa Shazam ile kapıştıkan sonra Superman'le kozlarını paylaşması daha tatlı olabilir. Ama DCEU öyle bir durumda ki "Elinizde gerçekten doğru düzgün bir şey varsa verin gitsin. Çünkü tam tersine tahammülümüz kalmadı." demekten kendimi alamıyorum.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget