Deadpool'a +18 animasyon serisi 2018'de

Deadpool, filmin çıkmasından da önce zaten oldukça popüler ve sevilen bi' karakterdi. Örneğin Guardians of the Galaxy gibi film sayesinde tanınır hâle gelmedi. Yine de, Şubat 2016'da dev patlayan filmin getirisi hem FOX hem de Marvel için çok büyük oldu.

FOX yıllarca burun kıvırdığı filmden bir anda 782 milyon doları cebe atınca devam filmleri ve X-Force filmlerini de ekleyerek, Hugh Jackman'dan boşalan yıldız koltuğuna da Ryan Reynolds'ı oturtarak "abi biz bunun ekmeğini uzun süre yeriz" tavrıyla niyetini belli etti.

Filmin etkisi Marvel'ın Deadpool çizgi roman serilerine de sıçradı hâliyle. Spider-Man/Deadpool, Deadpool & the Mercs for Money ve son olarak Deadpool vs. Punisher gibi serilerle karakter evrende daha yaygın hâle geldi.




Marvel TV, şimdi de FX ortaklığıyla Deadpool'a +18 bir animasyon serisi yapmaya karar verdi. Hem de yapımcılığında Jeph Loeb'un dışında Han Solo filminin Lando'su Donald Glover da var. Yapımcılık dışında senaryoyu da yazacak. Glover zaten Altın Küre kazandığı Atlanta ile, FX'te çalışmaya aşina. Marvel da çok tutan Legion dizisini FX ortaklığı ile yapmıştı bilirsiniz.

Donald Glover'a Ultimate Spider-Man serisinde Miles Morales'in seslendirmesinden tanıyor da olabilirsiniz. Dediğim gibi seri +18 olacak ve 2018'de ilk sezonu on bölüm olmak üzere FX'te yayınlanacak. Ayrıca serinin tonu da film gibi yetişkin komedisi olacakmış.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget