Superman Reborn'dan Yeni Varyant Kapaklar


DC Superman dergilerinin Rebirth başladığından beri ilk crossoverını yapacak ve biz de bunun heyecanı içindeyiz. Superman #18-#19 ve Action Comics #975-#976 sayılarından oluşacak bu hikayenin bilmediğimiz bir çok şeyi açığa çıkarmasını bekliyoruz ve çıkaracağını da emin gibiyiz.


Yeni çıkan varyant kapaklarsa bu haberi yapmamıza sebep oldu. Yukarıda gördüğünüz gibi dört adet varyant kapak var. İkincisinde Superman'in çeşitli düşmanları yer alırken üçücü kapakta yüzü soru işaretiyle kaplanmış biri var. Peki aklınıza kimse geliyor mu bu karakterin kim olduğunu dair? Bizim tahminimiz farklı farklı dergilerde az da olsa gördüğümüz Mr. Oz. Bu yıl onunla ve Watchmen gizemiyle ilgili bir şeyler öğreneceğimizi biliyoruz ve bu " Reborn"hikayesinin bu gizemin ortaya çıkışının başlangıcı olmasını umuyoruz. Ayrıca Batman ve Flash'ın da bu hikaye bittikten hemen sonra başlayacak ve yine dört sayı sürecek crossoverında da Comedian'ın rozetiyle ilgili araştırma yapacaklarını biliyoruz. Yani heyecanlı aylar muhtemelen bizi bekliyor.

Son olarak "Reborn" hikayesinin Superman'in şu anki kostümünü giyeceği son hikaye olduğunu belirtelim. Bu hikayeden sonra, her iki dergide de Supes daha açık renkli olan yeni kostümüyle çizilecek.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget