Winter Soldier hangi filmde dondurucudan çıkacak?

Captain America Civil War'ın bütün fragman ve TV Spotlarında hatta filmde de Bucky Barnes'ı, T'Challa'dan çoğunlukla dayak yerken gördük. Tabii bunlar hep amacına ulaşmış Helmut Zemo'nun oyunlarıydı. Filmin sonunda T'Challa babasını Bucky'nin değil, Zemo'nun öldürdüğünü öğrenip bir nevi özür dilemek ve babasını onurlandırmak için Wakanda'da devletten uzaklaştırıp Bucky'nin kendi isteğiyle tedavi altına almıştı.

Sebastian Stan'ın Marvel'la altı filmlik kontratı daha var ve kendi solo filmi düşük ihtimal olduğu için Avengers dışında başka karakterlerin filmlerinde de yer alması gerekiyor. Bunun gerçekleşme ihtimali en yüksek film 2018'de vizyona girecek Black Panther!

MCU'nun başı Kevin Feige bunun hakkında Empire'a konuştu;
Bucky'nin dondurucunun içinde olduğunun farkındayız bunu unutmayacağız. Ne zaman ve nerede çıkacağı ise daha belli değil...

Captain America Civil War post credits sahnesinde T'Challa'nın devlet veya Team Iron Man için ''Bırak denesinler.'' dediğini hatırlarsanız. Böyle bir ultimatomdan sonra eğer Bucky Barnes dondurucudan içinde Black Panther'ın olmadığı bir filmde çıkarsa bu çok gülünç olur. Bana göre ortada bunun olabilmesi için iki adet film var. Birincisi tabii ki Black Panther, ikincisi ise Avengers: Infinity War Part 1 veya 2... Tony Stark egosunu bir kenara bırakıp Thanos'ın dünyayı yok etmesini engellemek için Steve Rogers'dan yardım isteğinde bulunacaktır, bunun mesajı çok net verildi. Bucky'yi dondurucudan çıkarmak için de bundan daha iyi bir zaman yok.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget