FOX iddialı; bir Fantastic Four filmi daha istiyor!

Her çizgi roman hayranı için beyaz perdeye uyarlanmış en büyük hayal kırıklığı Fantastic Four'dur... Şu ana kadar hep daha kötüye giden iki seride toplam üç film izledik. Dibe vuruş ise 2015'te keşke vizyona girmeseydi dedirten oldu. Oyuncu seçimleri doğru olsa da  Sue Storm'ın Rus kökenli olması öncelikli olmakla birlikte tamamen felaketti. Ama FOX her şeye rağmen bir film daha yapmak istiyor. Şu sıralar X-Men Apocalypse'in tanıtımlarında koşuşturan yapımcı Simon Kinberg film hakkında konuştu;
Kesinlikle ortaya iyi bir film çıkarmadık. İzleyenler yorumlarını yaptı ve bence bu yorumlar doğruydu. O filmi yaparken ciddi hatalar yaptık, hatalarımızı anladık ve bir daha yapmayacağız. Bir Fantastic Four filmi daha yapmak istiyoruz. Başrol oyuncularına bayılıyoruz ve sıradaki filmde çizgi romana daha çok uyup asıl Fantastic Four'ı ortaya çıkarmak istiyoruz. Karanlık bir film veya ton, Fantastic Four'ın DNA'sında yok.

Hakkı verilmiş bir F4 film izlemenin zamanı çoktan geldi. Gönül isterdi ki Stephen Strange'in de MCU'ya katılmasından sonra aynı ekranda Stark-Strange-Richards arkadaşlığı izleyelim. Fakat Disney bunu istemediği sürece daha çok bekleriz.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget