Russo Biraderler TeamCap'in Gizli Silahı Hakkında Konuştu


Haberi okumadan önce uyaralım, bu yazı Captain America: Civil War filmine dair spoiler içerir. Muhtemelen hiçbir yerde görmediğiniz bazı sahnelerden bahsedeceğiz. Güvenliğiniz için filmi izlememişseniz, aşağıya bakmayın.


Havaalanındaki kavga sahnesini hepiniz sevdiniz değil mi? Peki, TeamCap'in gizli silahı, Giant-Man ortaya çıkınca ne hissettiniz? Ant-Man bir noktaya kadar zaten ilginç bir katılım olmuştu film için, Giant-Man ile birlikte kesinlikle kendisini bambaşka bir noktaya çıkarmış oldu. Anthony Russo, USA Today'e verdiği röportajda hem havaalanı sahnesinden hem de Giant-Man'in filme dahil olma sürecinden bahsetmiş.

O sahnede izleyiciyi şaşırtacak ne olabilir diye birçok fikir düşündük, ama hiçbiri Giant-Man'in üstüne çıkamazdı. Sahneye gelecek olursak, Scott gerçekten Captain America'dan etkilenmişti ve bunu da göstermek istiyordu. Ancak bunun kendisini resmen ikiye bile ayırabileceğinin farkında olmasına rağmen yine de yaptı ve hakikaten de işe yaradı.

Joe Russo ise o sahnenin nasıl çekildiğini anlatmış. Dediğine göre, havaalanı sahnesinde çoğu sahne yeşil ekranda çekilmiş ama Giant Man için Paul Rudd'un aksiyon sırasındaki hareketlerini ve görüntülerini almışlar, tıpkı bir dev gibi yürüyüp, uçağın kanadını kıran, yavaş hareket eden bir hareket yakalama performansçısına uyarlanmış. Anthony Russo, bu sahne için "o kısım neredeyse filmi yedi. O kadar karmaşık bir sahneydi ki post prodüksiyon süresinin %40'ını almıştır desek hata yapmayız."

Siz Giant-Man'i gördüğünüzde nasıl bir tepki verdiniz?

Captain America: Civil War, en yakın sinemanızda!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget