Kevin Feige'ye göre Deadpool'ın başarısının sırrı +17 olması değil!

Deadpool'ın gişede ve izleyici karşısında yakaladığı muhteşem başarı efektlere ve görsel şova aşırı şekilde para harcayan çoğu film yapımcısına (Zack Snyder) hakaret niteliğinde. Çünkü 20th Century FOX tarafından Deadpool'a ayrılan bütçe sadece 58 milyon dolar idi ve Deadpool vizyonda kaldığı süre boyunca 750 milyon dolar hasılat elde ederek diğer bütün X-Men filmlerini geride bıraktı. Çoğunluğa göre bu başarının sırrı filmin +17 olması, ama Kevin Feige'e göre olay sadece bundan ibaret değil;
İzleyiciye eşsiz bir şey sunduğunuzda, onlar buna iyi bir şekilde karşılık verir. Tim Miller harika bir iş çıkardı. Bence bu başarının sırrı Deadpool'u doğrudan çizgi romanda olduğu gibi yapmaları. Dördüncü duvarı kırıyor, kameraya konuşuyor, diğer süper kahramanları takmıyor, hiçbir şeyi ciddiye almıyor. Bunların hepsi Deadpool'u Deadpool yapan şeyler... Tim ve Ryan bunu bulup beyaz perdeye inanılmaz yansıtmışlar. Ortada bir sır varsa bu asıl kaynağı anlayıp, saygı göstermek ve ondan faydalanmaktır. Bütün çizgi roman filmleri için önemli olan asıl kaynağını beyaz perdeye doğru adapte edebilmektir. Deadpool bunların hepsini başardı.

Deadpool, çizgi romandan en iyi şekilde aktarıldığı için hasılata bakılmaksızın 2016 yılında Batman v Superman'den de Captain America Civil War'dan da daha iyi bir çizgi roman adaptasyonudur.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget