Jeremy Renner, Hawkeye'ın Seçimini ve Natasha'yla İlişkisini Anlattı


Captain America: Civil War'ı izlememişseniz, bu habere bakmamanızı ısrarla öneririz. Filmi daha yeni izlemişseniz, son haberleri topluca okumanızı önerir, her dakika yeni bir şeylerin çıktığını bilmenizi isteriz.


Hatırlayacağınız gibi Avengers: Age of Ultron'da ailesini öğrendikten sonra çiftliğinde ailesiyle beraber kalmaya niyetlenen Clint, Captain America: Civil War'da Ant-Man ve Wanda'yı ekibe getirip Captain America'nın saflarına katılıyordu. Zap2it'in yaptığı röportajda Jeremy Renner bazı sorulara cevap verip bizi aydınlatmış.

Zap2it: Captain America: Civil War'da, Clint'in emekliliğe niyetlendiğini öğrendik. Süper kahramanlık işiyle alakasını bitirmiş miydi yani?

Jeremy Renner: Hayır, sanmıyorum. Sanırım onun için her şeyin bir önem sırası var. Yani kendisine ihtiyaç duyulursa, bu filmde olduğu gibi, sözde emekliliğini bırakıp istediğini yapar. Önceliği tabii ki ailesi ama yine de ne yapmak isterse onu yapar.

Zap2it: Sence neden Team Cap tarafını seçti?

Jeremy Renner: Yani, ilk önce Captain aradı! Ayrıca Scarlet Witch'le de ilişkisi vardı. Çünkü Wanda'nın kardeşi, Clint için kendisini kurşunların önüne atmıştı. Clint, bu bencillik içermeyen harekete çok önem veriyor.

Zap2it: Bundan suçluluk duyuyor mu peki?

Jeremy Renner: Muhtemelen. Yani düşüncelerine giriyordur. Sonuçta çocuk babası o da, yine de kendisi, başka bir çocuğu korumak için hayatını veriyordu az daha. Bencil olmayan birisi ve hatta çocuğunun adını da Pietro koymuştu. Ama evet, her ne kadar yaşadığına şükretse de, biraz suçluluk duyuyordur.

Zap2it: Artık farklı taraflarda olduklarına göre Natasha ile Clint arasındaki ilişki ne durumda?

Jeremy Renner: Oldukça normal durumda aslında. Çünkü genelde kavgalara, karşındakini öldürmek için girersin, ama burada birbirimize karşı gücümüzü tutuyorduk, kimse kimseyi incitmek istemiyordu. Birbiriyle şakalaşıp sonunda kazara birisinin gözünü çıkaran çocuklar gibi.

Zap2it: Bir noktada izleyiciler, Clint ve Natasha arasında romantik bir ilişki bekliyordu. Sen bu ilişkiyi mi yoksa Natasha hala rolünü mü isterdin?

Jeremy Renner: Yani, bence o ilişki hala oldukça karmaşık ve derin ve aşıkların olabileceği noktadan daha da öte bir noktada. Bu ilişkiyi seviyorum ve daha da keşfetmek isterim ve romantik olmasına da gerek yok. Zaten romantizme daha fazla yer verilebilir mi emin de değilim.

Zap2it: Havaalanı sahnesi filmin en çok dikkat çeken yerlerinden birisiydi. Orayı çekmek nasıl bir şeydi?

Jeremy Renner: Muhteşemdi. Daha çok yaptıklarımızdan--benim yaptıklarımdan kaynaklı harikaydı. Koca ve uzun bir sahneydi ve süreklilik devamlıydı hep. Dışarıda yeşil ekranda tonla sahne çektik. Çok sıcaktı ama cidden güzeldi.

Siz Hawkeye'ı nasıl buldunuz?

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget