Anthony Mackie Falcon filmi ve Hulk hakkında konuştu

Anthony Mackie 2014 yapımı Captain America: The Winter Soldier'da Sam Wilson/Falcon olarak karşımıza çıktıktan sonra 6 Mayıs'ta vizyona giren Civil War'da inanılmaz bir çıkış yaptı. Ant-Man ile birlikte en çok ''upgrade'' alan karakter oldu ve bütün aksiyon sahneleri izleyicileri mest etti.


Mackie'nin bu rolü alabilmek için Marvel'a sürekli e-posta yollaması bu karakteri oynamayı ne kadar sevdiğini çok net bir şekilde açıklıyor. The Young Folks ile katıldığı röportajda bazı açıklamalar yaptı;

Çizgi romanlardaki Falcon ve filmlerdeki Falcon birbirinden çok farklı, Sam'in kendi başına bir şeylerle uğraşmasını insanlara izletmeyi çok isterim.
Falcon'a solo bir film zor görünse de bu aralar filmlere başka karakterlerin katılması moda oldu. Hulk, Thor: Ragnarok'da, Iron Man Spider-Man: Homecoming'de, sen daha önce Ant-Man'e katılmıştın. Belki de Ant-Man and the Wasp senin için uygun olabilir. Sen hangi karakterle buluşmak isterdin?

Ben bir Hulk hayranıyım. Hulk'a bayılıyorum. Çocukken her şeyi kırıp ''Smash!'' diye bağırırdım, Hulk'un bu filmde olmamasını anlıyorum ama bir Hulk & Falcon filmi görmeyi çok isterim. Mark Ruffalo şu ana kadar Hulk'u canlandıran en iyi aktör.

Mackie'nin Falcon solo filmi hayali suya düşecek gibi görünüyor. Daha Black Widow filmi yapılmamışken Falcon filmi yapmak, hayranları düşününce Marvel için cesaret ister.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget