Superman, Lois Sinyalleri Yaktı


Superman’in hayatında bugüne kadar bir sürü kadın oldu. Ama bizi ilgilendiren ikisi. Bunlardan biri Lois Lane kendisi Daily Planet’te Superman hakkında yazıp çizen bir muhabir diğeri ise Wonder Woman, o da Amazon Prensesi. Çizgi romanla az biraz haşir neşir olan birisi zaten bunları biliyordur. Bizim bunu yazmamızdaki amaç ise Superman’in Lois sinyallerini tekrar yakması.

Yıl 2011, DC New 52 atılımını yapmak istiyor. Bu atılımla yeni bir evren kuracak ve karakterleri gençleştirecekti. Tabi bunu yaparken karakterleri sadece gençleştirmedi. Bazı değişikliklere de uğrattı. JL’nin kurucu kadrosundan Martin Manhunter’ı çıkartıp Cyborg’u koyması gibi. Ya da Clark ile Lois’in evliliğinin hatta tüm aşklarını hiçe sayıp Clark’ı Wonder Woman ile bir ilişkiye başlatmak gibi.  

New 52‘nin de Haziran itibariyle tarihe karışması bekleniyor. Onun yerine de Rebirth olacak. DC bununla ilgili ne Reboot ne de Remake ikisinden de biraz olacak dedi. Yani evreni sıfırlamayacaklar ya da DC You’da yaptıkları gibi değişiklikler yapacak ama bunu neredeyse Reboot seviyesinde yapacaklar.

Ve görünüşe göre DC, bu sefer Clark’ı eski sevgilisi Lois’e döndürecekler. Aslında bunun sinyalleri Convergence’deki Lois&Clark serisinin beklenende fazla satış yapması üzerine Wonder Woman ile Superman’in ayrılmasından almıştık.

Superman&Wonder Woman’ın 27.sayısındaki bir iki kare bizim bundan emin olmamızı sağladı.




Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget