DC Comics Bütün Çizgi Romanlarını Yeniden Başlatıyor!




New52 ile çizgi roman dergilerini 1. sayılarından başlatan DC'de bu yaz yepyeni bir dalga daha görülecek. Marvel'ın özellikle filmler ve dizilerden sonra çıkardığı satış rakamlarındaki yüksekliği düşünecek olursak, DC'nin de bu yola neden girdiğini anlayabiliyoruz.

Bu haziranda neredeyse çoğu DC dergisi iptal edecek ve bazı dergiler sıfırlanarak 1. sayılarından yeniden başlayacaklar. Elimizde hangi dergilerin gideceğine ve hangilerinin yeniden başlayacağına dair net bir bilgi yok fakat yapılan duyurulardan anlaşıldığı gibi DC Comics bu yazdan itibaren sinema ve televizyon izleyicisini saflarına çekmeyi planlıyor. Raflarda ağırlıklı olarak yer alacak dergiler Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn ve Suicide Squad karakterlerine ait dergiler olacak. TV ile alakası olan dergilerdense Flash ve Green Arrow zarar görmeyecek. Ancak TV ya da sinema bağı olmayan dergiler saf dışı bırakılacak büyük ölçüde. Tüm bu duyurularda hiç bahsi geçmeyen Green Lantern gibi. İptal olacak dergiler konusunda herhangi bir bilgi yok. Bu dergiler yeniden isimlendirilebilir. Suicide Squad dergisinin New Suicide Squad olması gibi. 

Şu an için elimizde olan bilgiler şu şekilde:

  • Teen Titans dergisi adını değiştirerek Titans olacak. 
  • Batman dergisi artık ayda bir çıkmak yerine iki haftada bir çıkacak.
  • Detective Comics aylık olarak çıkmaya devam edecek.
  • Scott Snyder Batman'i bırakarak Detective Comics'te yazmaya başlayacak.
  • Mayısta bütün dergiler 52. sayılarına geldikten sonra Haziran'da 1. sayılarından başlayacaklar.

Jim Lee ve Dan DiDio Twitter hesaplarından şu görseli paylaştılar:


Ne diyorsunuz peki? New52 kadar büyük bir olay olacak mı sizce? Yoksa siz de TV/Sinema izleyicisi çekmek uğruna bir kenara atılan eski okuyucular olmaktan bıktınız mı?

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget