Joker ve Riddler'ın Savaşında Yeni Detaylar Var

Batman dergisinin "War of Jokes and Riddles" hikayesine ev sahipliği yapacağını öğrendiğimiz zaman hepimiz şaşırmış ve nasıl olacağını merak etmiştik. Çünkü Joker ve Riddler'ı karşı karşıya getirecek bir hikaye vardı fakat Joker şu an ölü olarak biliniyordu. Hatta Batman, Darkseid War'un sonunda üç tane Joker olduğunu öğrenmişti fakat bunun ne anlama geldiği konusunda henüz hiçbir gelişme yoktu. Durum bu olunca olayın şimdiki zamanda geçmesi mantıksız olurdu, DC de zaten bu hikayeyi farklı bir formata sokmuş, biraz "Zero Year" hikayesine de benzetebiliriz bunu. Hikaye Batman ortaya çıktıktan bir yıl sonrasında geçecekmiş.

Hikayeyle ilgiliyse yazar Tom King bir tweet attı. Bu tweette de şu görsel mevcut.


Gördüğünüz gibi son zamanlarda gördüğümüzden farklı bir Joker var. Daha az sivri suratlı ve daha farklı bir gülüşe sahip burada. Bayağı da sinirli bakıyor son karede. Zaten Tom King'de tweetinde Joker'ın mutlu olmadığını ve hikayenin derginin 25. Sayısıyla başlayacağını söylemiş.


Bunun dışındaysa Killer Croc, Two Face, Scarecrow, Penguin, Mr. Freeze, Poison Ivy, Mad Hatter gibi karakterler de hikayede yer alacak. Böyle kapsamlı bir hikaye de kısa değil, tam sekiz sayı sürecek, ilk sayıysa 21 Haziran'da çıkacak. Sekiz sayı sürmesi güzel, daha aşağısı kurtarmayabilirdi. Ayda iki sayının çıkacağını da düşünürsek gayet makul olacaktır. 21 Haziran'ıysa beklerken sabırsızlanıyoruz.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget