Pazar Kahvesi #59

Pazar Kahvesi (13-19 Mart)

Hadi bir Riddler bilmecesi soralım. What's always on it's way here but never arrives?


Steve Trevor Solo Seri Geliyor

Yıllarca Wonde Woman'ın hem yancılığını yapan, hem de sevgilisi olan Steve Trevor sonunda bir adım öteye gitmeyi başardı. Eski asker ve şimdilerde bir özel ajan olan Steve Trevor'ı Tim Seeley yazıp çizecek. Seeley, Steve Trevor'ın Wonder Woman'ın geçmişinden birdüşmanla karşılaşacağını ancak onun yardımı olmaksızın yeneceğini söyledi. Temmuz ayında rafları bulacak bu seri hakkında henüz başka bir bilgimiz yok.

Secret Empire'a Yeni Bir Alt Seri

Blade'den Gwenpool'una, Invader'ından Namor'una pek çok karakteri göreceğiz. Marvel'in yakın dönemdeki en büyük hikayesi olan bu seri için son dönemde epey alt seri oluştu. Bunlardan biri de elbetteki bu geniş ve ilginç karakter yelpazesine sahip, Secret Empire:Brave New World. Ancak şu an seri hakkıda içinde bulunan bu karakterler dışında fazla bir şey bilmiyoruz. Serinin ilk sayısı Temmuz'da çıkacak.

Aquaman Ertelendi

Jason Momoa'nın başrolünü oynadığı James Wan'ın yönettiği 2018 yılında vizyona girecek Aquaman filminin vizyona giriş tarihinde bir değişiklik oldu. Film biraz daha ertelendi. Bu ertelenme çok büyük boyutlarda değil neyse ki. 5 Ekim'de çıkması beklenen film 21 Aralık'ta çıkacak.

Sam Wilson, Falcon'a Geri Dönüyor 

ANAD ile birlikte eski dostu Steve Rogers'ın kostümünü giyip Captain America titrini üstlenen Sam Wilson. Secret Empire ile birlikte Falcon olmaya geri dönüyor. Secret Empire'ın tek sayılık serisi Underground'da, Mockingbird, Quicksilver, Hercules, Iron Man, Ant Man ve Falcon kostümüyle Sam Wilson yer alacak. Aynı şekilde Mayıs ayının sonunda çıkacak Captain America:Sam Wilson'un 22.sayısında da eski kostümüne dönen Sam Wilson'ın Captain America ismini taşıdığı serinin akıbetiyse bilinmiyor. Secret Empire:Underground hikayesiyse, Jeremy Whitley'in yazarlığı ve Eric Koba'mnın çizerliğiyle raflardaki yerini alacak.

Legion 2.Sezon Onayı Aldı

Çıktığı ana kadar sessiz sedasız ilerleyen ama çıktıktan sonra oldukça iyi yorumlar alan Legion
ikinci sezon onayını aldı. İlk sezonu 8 bölüm sürecek ve sezon finalini 29 Martta yapacak dizinin ikinci sezonu gelmeye gelecek ama 2018'de gelecek. Çıkış tarihi hakkında kesin bir şey dememiz mümkün değil kısaca şu an.

Emma Frost Secret Empire'daki X-Men'in Başında

Secret Empire yaklaşırken yanında gelen seriler de duyurulmaya devam ediyor. Bunlardan bir diğeri de bir tek sayı olan Secret Empire:United. Serinin baş rolü Emma Frost ve Steve Rogers'ın Hydra birliklerine karşı bir araya getirdiği X-Men takımı. Hikaye Tian adlı bir Çin şehrinde geçecek. Bu Çin şehri bir grup çinli mutanta yuva olmakta. Ancak işler Hydra'nın orayı işgal etmesiyle başka bir boyut alacak. Emma Frost liderlğinde bir X-Men takımı bu işgali durdurmaya çalışacak. Seriyi Jim Zub yazacak Ario Anindito çizecek.

Prearcher 2.Sezon Çıkış Tarihi

AMC kanalının Walking Dead dışındaki bir başka çizgi roman uyarlaması dizisi Prearcher'ın ikinci sezonu için bir çıkış tarihi verildi.  13 bölüm süren ilk sezonu bittikten sonra sezon arasına giren Prearcher'ın yeni sezonu 10 bölüm sürecek. İlk bölümü 4 Nisan Salı günü AMC ekranlarında olacak.

X-Men Dizisi Sonunda İsmini Aldı

Yeni X-Men dizisi gibi bir tabiri artık tekrar ve tekrar kullanmamıza artık gerek olmayacak. Çünkü artık dizinin daha kısa ve öz bir ismi var. Gifted. Oldukça popüler ve kaliteli olan Asthonising X-Men çizgi romanının ilk hikayesinden alınma bu isim. Tabii hikayeyle uzaktan yakından bir alakası yok. Gifted ismi Josh Whedon ve John Cassaday'in serisine bir selam çakmak açısından güzel olmuş. Ayrıca bir mutant dizisi için de oldukça uygun bir isim. Bir de içeriği de güzel olursa tadından yenmez.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget