Old Man Logan Yeni X-Men Serisine Önderlik Edecek

Marvel bu yıl çizgi romanlarda X-Men'e büyük bir önem vermekte ve bu durum daha da sürecek gibi duruyor. X-Men karakterleri arasında bizi okurken en çok eğlendiren de şüphesiz Old Man Logan. Bu yaz çıkacak Astonishing X-Men serisinde de Logan'ı ekibin lideri olarak göreceğiz.

Astonishing X-Men ismi geçince, geçmişte Joss Whedon'un yazdığı seri aklıma geldi ve ben bir heyecanlandım. Tabii direk çok büyük beklentilere girmemek gerek çünkü çok iyi bir dönem geçirmiyor Marvel çizgi roman konusunda. Dergiyi Charles Soule yazacak ve yazarı henüz belli değil. Ancak aşağıdaki Jim Cheung tarafından çizilmiş, bu bilgi mevcut. Kendisinin bir geleceği olur mu dergi de diye sorarsanız benim bir fikrim yok.


Ekipten bahsedecek olursak, dediğimiz gibi Logan liderleri olacak. Diğer karakterlerse kapakta da gördüğünüz gibi Archangel, Mystique, Rogue, Gambit, Bishop, Psylocke ve Fantomex'da diğer karakterler. Bunların karşısında duracak kötü karakterse hala belirsizliğini koruyor. 

Umarız "Astonishing X-Men" adına yakışır bir dergi olur, biz de hasret kaldığımız güzel X-Men dergilerine özlemimizi giderebiliriz.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget