Yeni X-Men Dizisi Pilot Bölümü Çekimlerine Başlıyor


FOX'un X-Men için televizyonda hızlı bir atak gerçekleştirdiğini bugünlerde görmekteyiz. Yakında Marvel ile beraber ellerini taşın altına koyup ortaya çıkardıkları Legion yayın hayatına kavuşacakken, hala ismi belli olmayan diğer X-Men dizisi pilot bölümü çekimlerine de çok yakında başlanacak.

Öncelikle bu diziyle ilgili neleri bildiğimizi sıralayalım. Dizinin pilot bölümünü X-Men serisinin neredeyse tüm filmlerini yönetmiş olan Bryan Singer yönetecek. Yazar Matt Nix'in söylediklerine göreyse dizi, bir çiftin çocuklarının mutant olduğunu öğrenmelerine odaklanacak. Hükümetten kaçışlarının ardından bu aile yer altındaki bir mutant ağına katılacak ve diğerleri gibi yaşamak için savaşmak zorunda kalacaklar. Ayrıca ayrıntılı olarak bilmesek bile, dizide hayranları heyecanlandıracak karakterler de görecekmişiz.

Peki asıl başlığa dönecek olursak, ne zaman başlıyor bu pilot bölümün çekimleri? My Entertainment World'ün yeni kaydı bize bazı ipuçları veriyor.


Gördüğünüz gibi 13 Mart'ta dizinin pilot bölüm çekimleri Dallas'ta başlayacak. Bu kadar az kalmışken de biz diziyle ilgili daha çok şey duymak isteriz, yakında da yeni haberler duyacağımızı düşünüyoruz. Gelişmeleri de anında size ulaştıracağımızdan emin olabilirsiniz.

Bu arada Legion'un ilk bölümünün yayınlanmasına çok az kalmışken "Hazırlık Rehberi'ne" bir göz atmayı unutmayın.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget