Pazar Kahvesi #56

Pazar Kahvesi (20-26 Şubat)


GOTG Animasyon 2.Sezon Tarihi Belirlendi

Marvel'in geçtiğimiz sene çıkarmaya başladığı Guardians of the Galaxy animasyonu ilk sezonun ardından ikinci sezonuyla da devam edecek. Marvel'in Disney ile ortak olan diğer animasyonlarında olduğu gibi bu da Disney XD kanalında yayınlanmakta ve yeni sezonuna 11 Mart'ta dönecek.

Marvel'in Yeni Hulkverine'i

Bakın şimdi, elimizde Hulk var bir de Wolverine var. Neden şimdi bunları birleştirip yeni bir karakter yapmayalım. Bence çok orjinal. Yapalım biz bunu, kesin tutar.

Marvel'in bu yeni karakteri Hulk ve Wolverine melezi, yine teknolojinin üstün çabalarıyla yapılmış. Karakteri kuvvetle muhtemel bir şekilde Secret Empire'da göreceğiz. Eh, Hydra'dan da böyle bir şey yapması beklenirdi zaten.

Black Lighting Belli Oldu

Burayı düzenli takip eden okuyucularımız bir Black Lighting dizisinin duyurulduğunu hatırlar heralde. İşte o duyurulan Black Lighting dizisi sonunda sessizliğini bozdu ve başrol oyuncusunu duyurdu. Hart of Dixie'den tanıdığımız Cress Williams, Black Lighting'i yani Jefferson Price'ı oynayacak. 


Batman #21'den Tadımlık Görsel

DC'nin yakın gelecekte çıkartacağı Watchmen ile ilgili Event'a yavaş yavaş zemin hazırlıyor. Daha önce 2 sayılık bir Batman&Flash hikaye örgüsü duyurulmuştu, şimdi de o hikaye örgüsünün Batman kanadından bir tadıımlık görsel paylaşıldı. Oldukça iştah açıcı görünüyor değil mi?

X-Men Senaristi Yeni Yonetmen Mi Olacak?

Şu anda Fox'un X-Men filmleri diyince akla ilk Bryan Singer hemen ardından da Simon Kinberg gelir. Son dönemlerde çıkan hemen hemen her X-Men filminin yapımında gerek senaro gerek prodüksiyon anlamında önemli görevler üstlenen  Simon Kinberg şimdi de bu içinde bulunduğu evrende yönetmenlik koltupuna oturabilir.

Gelecek X-Men filminin senaryosunu da zaten Kinberg yazmıştı ve bu senaryo da genel olarak Dark Phoenix Saga'dan esinlenilmişti. Henüz yönetmenin kim olacağı henüz net bir şekilde açıklanmasa da filmin çekimlerine bu yaz başlanacak.

Ramsey Bolton, Kıştepesinden Vazgeçti Hedef Atillan

Game of Thorens'ta Ramsay Bolton olarak tanıdığımız Iwan Rheon, Inhumans'ta başrollerden birini kaptı. Kralın kardeşi deli Maximillian'ı oynayacak olan Iwan Rheon, gerek tipi gerek oyunculuğuyla nokta atışı bir tercih olmuş. Burada oyuncu kadarosunu ayarlayan ekibi ayakta alkışlıyorum.


MCU'ya Yeni Bir Aktris Katıldı

Malezyalı aktris Raja Ilya, Malezya'nın önde gelen gazetelerine bakılırsa MCU'nun bünyesine katıldı. Bahsettiğimiz gazeteye konuşan Raja İlya, kendisine rolün Marvel ve Disney filmlerinde rol almış Endonezyalı bir aktör tarafından getirildiğini ve bu yılın sonunda çekimlerine başlanacak filmdeki bir rol için anlaştığını belirtti." Ancak Raja'nın kendisi bile rolün ne olduğunu bilmiyor. Hatta Raja'ya henüz bir çekim mekanı bile verilmemiş sadece bu yılın sonunda çekimler için Hollywood'a gelmesi söylenmiş.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget