Pazar Kahvesi #55

Pazar Kahvesi (13-19 Şubat)

Vertigo'nun Kurucusu Yeni Yayınevi Açıyor

Vertigo'nun kurucusu Karen Berger kendine yeni bir çizgi roman yayınevi açıyor. Tıpkı Vertigo'nun DC'nin alt bünyesinde bulunması gibi Karen Berger'in yeni yayınevi de Dark Horse'un bünyesinde bulunacak. Vertigo'dan farklı olarak bu sefer Berger'in ismini taşıyacak yayınevi Berger Books adlı bu yayınevinin bünyesinde gelişecek henüz hiç bir seri duyurulmadı. Ancak duyurulması yakındır.

Yine Spawn Bu Sefer Kevin Smith

Çizgi roman dünyasının değişmeyen şeylerinden biri de içinde Spawn'ın geçtiği bir uyarlama söylentisidir. Daha önce karakterin yaratıcısı onlarca kez film ve dizi duyurdu. Hiç birisi de gerçekleşmedi.

 Ancak bu sefer ki durum biraz farklı. İlk olarak duyuru direk Spawn için değil. Spawn'ın karakterlerinden olan Sam ve Twitch için. Ayrıca duyuru bizzat BBC Amerika'nın başındaki isimden geliyor. Sarah Barnett'e göre bizzat Kevin Smith'in yazıp,  yöneteceği ve hatta yapımcılığını üstleneceği bir Sam ve Twitch dizisi geliyor. Henüz bir tarih verilmese bile yakında detaylar belirmeye başlar.

Shazam! Yönetmen Söylentileri

Dwayne The Rock Johnson'ın Black Adam'ı oynayacağı Shazam filminde yönetmen söylentileri başladı. 2019 yılında vizyona girmesi planlanan filmin yönetmenliği için anılan ilk isim bir korku filmi yönetmeni. Anabelle 2'nin yönetmeni David F. Sandberg söykentiye göre Shazam! filminin yönetmeni olacak

X-Men Prime Çizerleri Belli Oldu

Daha önce X-Men Prime'ı Marc Guggenheim'ın yazacağını ve Ken Lashley'in hikayeyi çizeceğini duyurmuştuk. Şimdi ise Ken Lashley'in yanına iki başka çizer daha eklendi. Bu iki çizerden biri X-Factor ve Captain Britain çizerliği bulunan Leonard Kirk. Bir diğer isim ise Ibraim Roberson. Kırk sayfalık bu sayı Mart ayında çıkacak.

The Kitchen Yönetmenini Buldu

New York'ta 70'li yılların sonunda geçen bir hikayeyi anlatan Vertigo'nun 2014 çıkışlı serisi The Kitchen kadın karakterleri odağına alan bir seri. Yakın dönemde bu serinin film hakları alınmış ve filmi için çalışmalara başlanmış. Üstelik bu sonuçların meyvesi olarak seri yönetmenini bulmuş. Kadın karakterleri odağına aldığı için özellikle kadın bir yönetmene görev veren stüdyo bu görevi Andrea Berloff'a layık görmüş.

Yeni GOTG Ekibini Buldu

Marvel yeni bir Guardians of the Galaxy serisi duyurdu. Beş sayılık bir mini seri. Serinin adı Guardians of the Galaxy Mother Entropy. Marvel bu serinin yazar ve çizerini yayım tarihini kısaca her şeyini duyurdu. Duyuruya göre seriye yazar olarak, Batman A Death in the Family, Thanos The Infinity Revelation gibi serileriyle tanılan Jim Starlin gelecek. Çizer olarak ise kendisine JLA THe Nail, Uncanny X-Men'de görev alan Alan Davis eşlik edecek. Seri Mayıs'ta başlayacak aylık düzende yayınlanacak.


Trinity Yazarını Kaybetti

DC Rebirth'ün sevilen serilerinden biri olmayı başarmış Trinity'nin yazarı Francis Manapul ayrılık sinyalini yaktı. 7. sayı Manapul'un son sayısı olacak. Ondan sonra serinin başına Cullen Bunn geçecek. Serinin  akıbetinin bundan sonra nereye gideceğini bilmiyoruz ama Manapul çoktan yeni projesine Aquaman Earth One'a başlamış durumda.


Scalped Pilot Bölüm Yönetmenine Kadar Belli Oldu

WGN kanalının TV haklarını aldığı Scalped için kollar sıvandı. Dizinin baş yapımcısı oldukça tanıdık bir isim. Bugünlerde hemen hemen her şeyin başına getirtilen Geoff Johns. Dizinin pilot bölümü için yönetmen arayışları da son bulunmuş. Dizinin ilk bölümünü Bill Farrah ve Adil El Arbi çekecek. İkili daha önce Black ile meşhur olmuştu.

Dizinin oyuncu kadrosunda da belirlenen bir isim var. O da Lily Gladstone. Gladstone şerifin kızı Carol Red Crow'u oynayacak. Dizi her ne kadar yapımcısı ve hatta pilot bölüm yönetmenleri dahi belli olmuş olsa da Scalped için henüz bir yayın tarihi verilmiş değil.

Massie Williams Wolfsbane'i  Oynayacak

Game of Thorens'ın Arya'sı Maisie Williams New Mutants'ta rol alabilir. Yönetmeninin üçleme olacağını düşündüğü film için oyuncu arayışları sürerken Williams Wolfsbane rolünü alabilir. Filmin yönetmeni Josh Boone kendi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu bunu. Ancak Maisie Williams daha sonra yaptığı yorumda evet rolü almasının konuşulduğunu ancak daha anlaşma yapılmadığını bildirdi.


Reeves Çabuk Pes Etti

Geçtiğimiz hafta Ben Affleck'in filmin yönetmenliğini bırakmasıyla yeni yönetmen olarak gelen Matt Reeves daha yolun başındayken ayrılma kararı aldı. Stüdyo ayrılık nedeni hakkında bir açıklama yapmadı. Yönetmenin kendisinden de ses seda yok. Artık yeni yönetmenlere bakacağız yapacak bir şey yok.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget