Sıkı tutunun; Black Widow solo filmi mi geliyor?

Sokağa çıkıp ''Hangi karaktere solo film istersiniz?'' diye sorsalar diğer karakterleri yeteri kadar izlemiş herkes bu soruya ya Hulk ya da Black Widow cevabı verir. Çünkü bu iki karaktere de hiçbir filmde yeteri kadar yer ayrılmadı. Hulk, Thor Ragnarok'da kendisine bir nevi solo film sağlayacak fakat Captain America Civil War'ın sonunda Team Iron Man'den ayrılıp nereye gittiği bilinmeyen Black Widow'ın geleceği nasıl olacak hâlen belli değil.

Bu haberi yapmamızın sebebi mümkünse Marvel'a 100 metreden fazla yaklaşmamasını istediğim Iron Man 3 yönetmeni Shane Black'in ağzından kaçırmış olma ihtimali. Black dedi ki;
Aslında Black Widow filmini yönetmek isterim ve Kevin Feige bunu yapacak. Geçen gün bu filmi yapacaklarını okudum ve eminim harika olacak.

Koskoca Mandarin'i ne hâlde kullanan adama inanıp hemen meşaleleri yakmayın. Çünkü Black bunu herhangi bir yerde okumuş olabilir. Kaldı ki Kevin Feige ve Marvel bir Black Widow filmi yapmaya kesin olarak karar verse bile ilk olarak izleyici tarafından sıkça gömülen bir filmin yönetmenine bunu söylemek kulağa pek mantıklı gelmiyor.


Kevin Feige, Scarlett Johansson'ın başka bir filmin çekimlerinde olmasından dolayı katılamadığı Captain America Civil War tanıtım turlarında defalarca Black Widow solo filmi istediğini dile getirmişti. Kevin istiyor, görünüşe göre Scarlett da istiyor, e hayranlar zaten istiyor. Black Widow solo filmi Marvel'ın takviminde doğru bir yere oturtulup, iyi bir hikaye hazırlanırsa filmin olmaması için hiçbir sebep yok.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget