İddiaya göre Hulk'un Thor: Ragnarok'a nasıl giriş yapacağı belli oldu! [SPOILER]


Verilen bilgi hiçbir oyuncu ya da Marvel tarafından onaylanmadı. Yine de uyaralım; SPOILER!




Haber kaynağı daha önce Hulk'un Ragnarok'da olacağını, Cate Blanchett'ın Hela rolünü alacağını ve filmde Odin'in kaderi haberlerini yapıp 3'te 2 isabet sağlamıştı. Odin'in kaderini ise film çıkana kadar öğrenemeyebiliriz.


Okumaya devam mı? Peki. SPOILER uyarısı yapılmadı demeyin madem...


''Loki ve Hela, Marvel evrenini ele geçirecek bir plan yapar ve Thor'un amacı tabii ki bu planı engellemektir. Tam amacına ulaşırken Thor, Asgard'dan sürgün edilir. İlk filmdeki gibi Dünya'ya ya da başka bir eski diyara değil, saçları kazınmış bir şekilde çekici olmadan Sakaar'da bir gladyatör arenasına gönderilir.

Thor, Loki ve Hela'yı durdurmak için önce Sakaar'dan ayrılmalıdır, bunun için de bir çeşit silaha ihtiyaç duyar. (Sonsuzluk taşı olabilir.) Thor arenada karşılaştığı bütün gladyatör rakiplerini çekici olmadan yenmeyi başarır ve sıra Arena'nın Şampiyonuna gelir. Bu Şampiyon kim dersiniz? Bizim öfke problemi yaşayan yeşil dostumuz Hulk'dan başkası değil!

Verilen bilgiye göre Hulk, Avengers: Age of Ultron'da gözden kaybolduğundan beri Bruce Banner hâline dönüşmemiştir (Hulk'un Sakaar gezegenine nasıl gittiği belirsiz) ve Thor'la karşılaştığında Hulk, Thor'u tanımaz. Fakat ilerleyen dakikalarda Yeşil Dev, çekici olmadan kendisini yenmeye çalışan Thor'u tanır ve ikilinin Loki ve Hela'nın şeytani planını durdurma girişimleri başlar.



Thor: Ragnarok 3 Kasım 2017'de sinemalarda!

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget