90'ların Sonunda Bir Nightwing Filmi Mi Gelecekti?


90'larda bir çok Batman filmi gördük. İlk olarak Tim Burton'ın yönettiği Michael Keaton'un baş rol oynadığı 1989 ve 1992 imzalı iki filmi vardı. Bunlara yine Tim Burton'ın yöneteceği üçüncü bir film çıkacaktı ama belli nedenlerde ötürü hiçbir zaman gerçekleşmedi bu proje. Her ne kadar Burton'un 3.filmi iptal edilse de WB son filmden 3 yıl sonra tarihler 1995'i gösteriyorken yeni bir Batman filmine imza attı. Joel Schumacher'in yönettiği bu filmde ise Batman rolünde Val Kilmer vardı. Robin rolünü ise Chris O'Donnell oynuyordu. Daha sonrasında aynı kadroyla 1997 yılında Batman&Robin adlı bir devam filmi de çıkarmışlardı.


İşte Barman Forever ve Batman&Robin filmlerinde Dick Grayson'ı canlandıran Chris O'Donnell'in başrol oynadığı bir Nightwing solo filmi çıkacak desek bize ne derdiniz? Bu iki film genel olarak pek sevilmediği ve hayranları tarafından günümüzde de unutulmaya çalışıldığını düşünürsek yorumların genel olarak pek olumlu olmadığını düşünüyorum. 

Zaten bu filmin gerçekleşmemesini sağlayan da o yorumlar. Film çok fazla yerden yere vurulduğu ve bekleneni veremediği için proje iptal edilmişti. Yakın dönemde o projeyle ilgili konuşan Chris O'Donnell kendisinin projenin gerçekleşmesini çok istediğini bunun onun için büyük bir fırsat olacağını söylemeyi de ihmal etmedi. 

Siz ne diyorsunuz böyle bir proje olmalı mıydı yoksa iptal edilmesi doğru bir karar mıydı?

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget