X-Men evreninin geleceği ne durumda?

X-Men: Apocalypse için ortak fikir olan ''Bryan Singer'ın en kötü X-Men filmi'' daha kanıtlanmamışken yönetmen Bryan Singer gelecekteki X-Men filmlerinde yer almakta kararlı... Eğer cidden denildiği kadar kötüyse Singer'ın yönetmen koltuğuna tekrar oturması çok da eleştirilecek bir karar olmaz, bu gözler Jon Favreau'nın üç Iron Man filmini izledi. Bir tane de kötü Singer filmi kaldırabilir.

Şu ana kadar Deadpool ile birlikte toplam sekiz tane X-Men evreninde geçen film izledik, Apocalypse dokuzuncu olacak. Yapımcılar filmi ileri taşımak, izleyici sıkmamak için X-Men: First Class ve X-Men: Days of Future Past'te olduğu gibi filmleri geçmiş zamanda kurguluyor. Deadpool'ın da değindiği gibi özellikle Professor X başta olmak üzere zaman çizgileri oldukça karışık... Apocalypse'den daha büyük bir düşman? Zor. Simon Kinberg bir sonraki filmin 90'lı yıllarda geçeceğini açıklamıştı, Bryan Singer da bunun üzerine konuştu ve ipuçları verdi;
Bu Simon ile uzun zamandır konuştuğumuz bir şeydi. Her filmin üzerine 10 yıl ekleyip devam etmeyi seviyorlar ki bence bu izleyicinin zaman çizgisini takip edebilmesi için güzel bir yöntem. Ayrıca sonraki X-Men filmlerinin uzayda geçmesini, kozmik konular içermesini çok isterim, büyük bir Star Wars ve Star Trek hayranıyım.

Hepiniz yılan hikayesine dönen, stüdyonun bu film tutmaz, +17 iş yapmaz dediği Deadpool hikayesini bilirsiniz. Stüdyo tükürdüğünü yalamaya devam ederken geçtiğimiz hafta Hugh Jackman'ın son kez rolü üstleneceği Wolverine 3'ün de +17 olacağı açıklanmıştı. Stüdyonun hoşuna gitmiş olsa ki hazırlık aşamasında olan X-Force filminin de +17 olması planlanıyor. İddialara göre ise çizgi romanlarda olduğu gibi filmlerde de Wolverine kadın olacak ve ilk kez X-Force'da göreceğiz! Apocalypse'in yönetmeni Bryan Singer konuştu;
Stüdyoya bunu sundum ve fikirlerimi anlattım. X-Force filmi ve kadın Wolverine için zemin hazırladım.

Hugh Jackman gibi bir efsaneden sonra Wolverine rolünü başka bir aktörün üzerinde görmek veya izlemek istemeyiz. X-Force filmi büyük zevk verecek olsa da kadın Wolverine çok riskli duruyor.

Yorum Gönder

[disqus]

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget